Kunci Gitar Woro Widowati - Tak Lilake



Berikut ini adalah chord dari lagu Tak Lilake yang dinyanyikan oleh Woro Widowati. Lagu yang dinyanyikannya tersebut merupakan ciptaan Norman Tama dan sekaligus merupakan single ke 5 yang dirilisnya. Video klipnya telah tayang perdana pada 3 September 2021 di channel youtubenya yang bernama WORO WIDOWATI OFFICIAL.

(Intro) C G/B Am G
        F  C G
        F D G..

    C                     Em
opo iki kabeh pancen salahku..
 F           G        C
opo mung lamise alesanmu..
A           Dm
 tok anggep aku sing kleru..
         Am         -G
ra isoh njogo atimu..
    F         D           G
tegane kowe lungo ngono wae..

     C                   Em
isih eling aku karo janjimu..
 F            G          C
isih kelingan manis critamu..
A        Dm
 jare ra ono liyane..
        Am           -G
janji sehidup semati..
     F        G         C   G
nyatane saiki ra ono bukti..

(Chorus)
       C      E               Am
tekane saiki.. aku ora isoh lali..
A                       Dm
 tak simpen ning njero ati.. iki..
G                   C   G
 roso kangen karo kowe..

       C
isih koyo.. ngimpi..
E                   Am
 lungamu ninggalke aku..
A                 Dm
 batinku ora kuat rasane..
G                      C   G
 nanging kudu tak lilakke..

     C                   Em
isih eling aku karo janjimu..
 F            G          C
isih kelingan manis critamu..
A        Dm
 jare ra ono liyane..
        Am           -G
janji sehidup semati..
     F        G         C   G
nyatane saiki ra ono bukti..

(Chorus)
       C      E               Am
tekane saiki.. aku ora isoh lali..
A                       Dm
 tak simpen ning njero ati.. iki..
G                   C   G
 roso kangen karo kowe..

       C
isih koyo.. ngimpi..
E                   Am
 lungamu ninggalke aku..
A                 Dm
 batinku ora kuat rasane..
G                     (F)
 nanging kudu tak lilakke..

(Int.) F  G  F  G..

  Am                   Em
kowe.. ra bakal ngerti lorone ati..
     F           G         C  E
sing tak rasakke nganti saiki..
  Am                    Em
nanging.. yen iki kabeh pancen dalane..
    F         D
wis cukup semene
       G
lilo kudu tak ikhlaske..

(Chorus)
       C      E              Am
tekane saiki.. aku ora iso lali..
A                       Dm
 tak simpen ning njero ati.. iki..
G                   C   G
 roso kangen karo kowe..

       C
isih koyo.. ngimpi..
E                   Am
 lungamu ninggalke aku..
A                 Dm
 batinku ora kuat rasane..
G                      C
 nanging kudu tak lilakke..
A                 Dm
 batinku ora kuat rasane..
G                      C
 nanging kudu tak lilakke..



Chord Woro Widowati - Tak Lilake

(Intro) F# C#/F D#m C#
        B  F# C#
        B G# C#..

    F#                    A#m
opo iki kabeh pancen salahku..
 B           C#       F#
opo mung lamise alesanmu..
D#          G#m
 tok anggep aku sing kleru..
         D#m        -C#
ra isoh njogo atimu..
    B         G#          C#
tegane kowe lungo ngono wae..

     F#                  A#m
isih eling aku karo janjimu..
 B            C#         F#
isih kelingan manis critamu..
D#       G#m
 jare ra ono liyane..
        D#m          -C#
janji sehidup semati..
     B        C#        F#  C#
nyatane saiki ra ono bukti..

(Chorus)
       F#     A#              D#m
tekane saiki.. aku ora isoh lali..
D#                      G#m
 tak simpen ning njero ati.. iki..
C#                  F#  C#
 roso kangen karo kowe..

       F#
isih koyo.. ngimpi..
A#                  D#m
 lungamu ninggalke aku..
D#                G#m
 batinku ora kuat rasane..
C#                     F#  C#
 nanging kudu tak lilakke..

     F#                  A#m
isih eling aku karo janjimu..
 B            C#         F#
isih kelingan manis critamu..
D#       G#m
 jare ra ono liyane..
        D#m          -C#
janji sehidup semati..
     B        C#        F#  C#
nyatane saiki ra ono bukti..

(Chorus)
       F#     A#              D#m
tekane saiki.. aku ora isoh lali..
D#                      G#m
 tak simpen ning njero ati.. iki..
C#                  F#  C#
 roso kangen karo kowe..

       F#
isih koyo.. ngimpi..
A#                  D#m
 lungamu ninggalke aku..
D#                G#m
 batinku ora kuat rasane..
C#                    (B)
 nanging kudu tak lilakke..

(Int.) B  C#  B  C#..

  D#m                  A#m
kowe.. ra bakal ngerti lorone ati..
     B           C#        F# A#
sing tak rasakke nganti saiki..
  D#m                   A#m
nanging.. yen iki kabeh pancen dalane..
    B         G#
wis cukup semene
       C#
lilo kudu tak ikhlaske..

(Chorus)
       F#     A#             D#m
tekane saiki.. aku ora iso lali..
D#                      G#m
 tak simpen ning njero ati.. iki..
C#                  F#  C#
 roso kangen karo kowe..

       F#
isih koyo.. ngimpi..
A#                  D#m
 lungamu ninggalke aku..
D#                G#m
 batinku ora kuat rasane..
C#                     F#
 nanging kudu tak lilakke..
D#                G#m
 batinku ora kuat rasane..
C#                     F#
 nanging kudu tak lilakke..

Chord Woro Widowati

Chord Woro Widowati - Tak Lilake

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :