Kunci Gitar Woro Widowati - Sekuat Atiku



Capo di fret 4

(Intro) F G Em Am
        Bb -F/A G..

    C    G/B   Am  G -Em
naliko.. koe lungo..
 F             C      Dm        G
aku mung di pandang.. sebelah moto..
 C   G/B  Am         G  -Em
ati iki.. bubrah rasane..
   F        C    Dm       G
mergo roso iki.. disepelekke..

    F       G   F    Em         Am
nganti.. saiki aku.. ngenteni kowe..
  Bb                 G
nanging kowe.. milih liane..

(Chorus)
  F                  G
kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
        Em                  Am
mergo roso iki wes kadung jeru..
  F      G      F    Em            Am
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 Dm        G         C
awak dewe iso dadi siji

(Int.) Am  Em  Dm Em -F G..

 C    G/B        Am  G
aku.. ra bakal lungo..
    F         C    Dm       G
senadyan ati iki.. keloro-loro..
 C       G/B    Am      G
aku.. ikhlas.. mbok larani..
   F          C    Dm    G       C
mergo tresno iki.. wes.. tak.. patri..

    F       G        Em         Am
nganti.. saiki aku.. ngenteni kowe..
  Dm                 G
nanging kowe.. milih liane..

(Chorus)
  F                  G
kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
        Em                  Am
mergo roso iki wes kadung jeru..
  F      G           Em            Am
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 Dm        G         C  D
awak dewe iso dadi siji..

(Chorus) (Overtone)
  G                  A
kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
        F#m                 Bm
mergo roso iki wes kadung jeru..
  G      A           F#m           Bm
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 Em        A
awak dewe..

  G      A           F#m           Bm
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 Em       A                D
awak dewe.. iso dadi siji..



Woro Widowati - Sekuat Atiku

(Intro) A B G#m C#m
        D  -A/C# B..

    E    B/D#  C#m B -G#m
naliko.. koe lungo..
 A             E      F#m       B
aku mung di pandang.. sebelah moto..
 E   B/D# C#m        B  -G#m
ati iki.. bubrah rasane..
   A        E    F#m      B
mergo roso iki.. disepelekke..

    A       B   A    G#m        C#m
nganti.. saiki aku.. ngenteni kowe..
  D                  B
nanging kowe.. milih liane..

(Chorus)
  A                  B
kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
        G#m                 C#m
mergo roso iki wes kadung jeru..
  A      B      A    G#m           C#m
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 F#m       B         E
awak dewe iso dadi siji

(Int.) C#m  G#m  F#m G#m -A B..

 E    B/D#       C#m B
aku.. ra bakal lungo..
    A         E    F#m      B
senadyan ati iki.. keloro-loro..
 E       B/D#   C#m     B
aku.. ikhlas.. mbok larani..
   A          E    F#m   B       E
mergo tresno iki.. wes.. tak.. patri..

    A       B        G#m        C#m
nganti.. saiki aku.. ngenteni kowe..
  F#m                B
nanging kowe.. milih liane..

(Chorus)
  A                  B
kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
        G#m                 C#m
mergo roso iki wes kadung jeru..
  A      B           G#m           C#m
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 F#m       B         E  F#
awak dewe iso dadi siji..

(Chorus) (Overtone)
  B                  C#
kabeh.. tak lakoni sekuat atiku..
        A#m                 D#m
mergo roso iki wes kadung jeru..
  B      C#          A#m           D#m
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 G#m       C#
awak dewe..

  B      C#          A#m           D#m
mugo.. kowe ngerti.. sing tak pingini..
 G#m      C#               F#
awak dewe.. iso dadi siji..
Lihat Semua :

Woro Widowati

Chord Kunci Gitar lainnya: