Kunci Gitar Woro Widowati - Kalah (Cover The Margondhes)



Capo di fret 2

(Intro) C C7 F Fm G..

 C         C7          F      Fm
ora popo kabeh iki tak tompo..
       Am         D        G
yen kuwi wis dadi keputusanmu..
     F         C      E           Am
yen aku kudu kalah.. aku bakal ngalah
    G     F                  G
sak kalah kalahe.. tak trima-trimake..

 C        C7           F   Fm
ora ono tibo sing ra loro..
        Am           D         G
mung mergo kowe rung tau ngrasake..
     F         C      E          Am
yen aku kudu lungo.. aku wes legowo..
   G    F                    G
mergo kabeh iki.. garis sing Kuoso..

(Chorus)
           C    E
wis pancen dalanku..
  Am       A
kudu kuat atiku
         Dm       C
senadyan keloro loro
           G
sing tak roso neng atiku..

      C       E
kabeh tak lilake..
    Am   G      D
tresnaku sing gede..
          Dm
mung mbok sia-siake
       Fm          G        Am G D
mugo kowe ngerti kepiye rasane..

(Int.) Am G D
       Dm Em Fm  G..

(Chorus)
           C    E
wis pancen dalanku..
  Am       A
kudu kuat atiku
         Dm       C
senadyan keloro loro
           G
sing tak roso ning atiku..

      C       E
kabeh tak lilake..
    Am   G      D
tresnaku sing gede..
          Dm
mung mbok sia-siake
       Fm          G       (C)
mugo kowe ngerti kepiye rasane..

           C    E
wis pancen dalanku..
  Am       A
kudu kuat atiku
         Dm       C
senadyan keloro loro
           G
sing tak roso ning atiku..

      C       E
kabeh tak lilake..
    Am   G      D
tresnaku sing gede..
          Dm
mung mbok sia-siake
       Fm                   C
mugo kowe ngerti kepiye rasane..



Woro Widowati - Kalah (Cover The Margondhes)

(Intro) D D7 G Gm A..

 D         D7          G      Gm
ora popo kabeh iki tak tompo..
       Bm         E        A
yen kuwi wis dadi keputusanmu..
     G         D      F#          Bm
yen aku kudu kalah.. aku bakal ngalah
    A     G                  A
sak kalah kalahe.. tak trima-trimake..

 D        D7           G   Gm
ora ono tibo sing ra loro..
        Bm           E         A
mung mergo kowe rung tau ngrasake..
     G         D      F#         Bm
yen aku kudu lungo.. aku wes legowo..
   A    G                    A
mergo kabeh iki.. garis sing Kuoso..

(Chorus)
           D    F#
wis pancen dalanku..
  Bm       B
kudu kuat atiku
         Em       D
senadyan keloro loro
           A
sing tak roso neng atiku..

      D       F#
kabeh tak lilake..
    Bm   A      E
tresnaku sing gede..
          Em
mung mbok sia-siake
       Gm          A        Bm A E
mugo kowe ngerti kepiye rasane..

(Int.) Bm A E
       Em F#m Gm  A..

(Chorus)
           D    F#
wis pancen dalanku..
  Bm       B
kudu kuat atiku
         Em       D
senadyan keloro loro
           A
sing tak roso ning atiku..

      D       F#
kabeh tak lilake..
    Bm   A      E
tresnaku sing gede..
          Em
mung mbok sia-siake
       Gm          A       (D)
mugo kowe ngerti kepiye rasane..

           D    F#
wis pancen dalanku..
  Bm       B
kudu kuat atiku
         Em       D
senadyan keloro loro
           A
sing tak roso ning atiku..

      D       F#
kabeh tak lilake..
    Bm   A      E
tresnaku sing gede..
          Em
mung mbok sia-siake
       Gm                   D
mugo kowe ngerti kepiye rasane..
Lihat Semua Chord Woro Widowati
Posted on : by
Related Chords: