Kunci Gitar Woro Widowati - Cukup



Capo di fret 2

(Intro) Am..

Am             Em
ojo dikiro aku ra ngerti..
  F                      C
tumindak salahmu ning mburi..
 Dm                  Am
aku ngerti kowe.. gandeng ro liyane..
  F              E
cetho.. nyolok netro..

Am                   Em
cukup ra bakal tak gadhang bali..
     F                    C
eman batin yen mung dipilara..
 Dm                   Am
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  F        E          Am   E
pupus.. trimo tak pungkasi..

(Chorus)
  A
cukup.. ora guna tak tangisi
   F#m
nrimo.. kanthi ikhlas jroning dada
  D       C#m            Bm        E
kesalahan yang.. tak mungkin.. ku ulang..

   A
janji.. aku bakal ngebuktekke..
 F#m
iso.. entuk sing luwih gemati..
   D       C#m        Bm          E
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..

(Int.) A  F#m  D  C#m  Bm Dm E..

Am                   Em
cukup ra bakal tak gadhang bali..
     F                    C
eman batin yen mung dipilara..
 Dm                   Am
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  F        E          Am   E
pupus.. trimo tak pungkasi..

(Chorus)
  A
cukup.. ora guna tak tangisi
   F#m
nrimo.. kanthi ikhlas jroning dada
  D       C#m            Bm        E
kesalahan yang.. tak mungkin.. ku ulang..

   A
janji.. aku bakal ngebuktekke..
 F#m
iso.. entuk sing luwih gemati..
   D       C#m        Bm          E
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..

   D       C#m        Bm   Dm     E
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..



Woro Widowati - Cukup

(Intro) Bm..

Bm             F#m
ojo dikiro aku ra ngerti..
  G                      D
tumindak salahmu ning mburi..
 Em                  Bm
aku ngerti kowe.. gandeng ro liyane..
  G              F#
cetho.. nyolok netro..

Bm                   F#m
cukup ra bakal tak gadhang bali..
     G                    D
eman batin yen mung dipilara..
 Em                   Bm
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  G        F#         Bm   F#
pupus.. trimo tak pungkasi..

(Chorus)
  B
cukup.. ora guna tak tangisi
   G#m
nrimo.. kanthi ikhlas jroning dada
  E       D#m            C#m       F#
kesalahan yang.. tak mungkin.. ku ulang..

   B
janji.. aku bakal ngebuktekke..
 G#m
iso.. entuk sing luwih gemati..
   E       D#m        C#m         F#
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..

(Int.) B  G#m  E  D#m  C#m Em F#..

Bm                   F#m
cukup ra bakal tak gadhang bali..
     G                    D
eman batin yen mung dipilara..
 Em                   Bm
ora mung sepisan.. lambemu mblenjani..
  G        F#         Bm   F#
pupus.. trimo tak pungkasi..

(Chorus)
  B
cukup.. ora guna tak tangisi
   G#m
nrimo.. kanthi ikhlas jroning dada
  E       D#m            C#m       F#
kesalahan yang.. tak mungkin.. ku ulang..

   B
janji.. aku bakal ngebuktekke..
 G#m
iso.. entuk sing luwih gemati..
   E       D#m        C#m         F#
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..

   E       D#m        C#m  Em     F#
nentremke ati.. lan tulus.. nresnani..
Lihat Semua Chord Woro Widowati
Posted on : by
Related Chords: