Kunci Gitar Woro Widowati - Abote Kangen



Berikut ini adalah chord lagu berjudul Abote Kangen ciptaan Kuncung Majasem yang dinyanyikan oleh Woro Widowati. Lagu yang dia bawakan tersebut video klipnya telah dirilis pada 10 september 2021. Video klip yang diproduksi dibawah label PT. Media Musik Proaktif itu telah diupload di channel youtube officialnya.

Capo di fret 2

(Intro) Dm  G  C G/B Am
        Dm  G..

    C            G/B       Am
suwene aku.. ngenteni kowe ning kene..
    Dm       G              C
tak arep-arepke.. sok kapan tekane..
   F         G
ra awan ra wengi aku..
   Em         Am
ra leren mikirke..
       Dm                   G
kangen ning atiku kapan marine..

   C           G/B
abote mendem kangen..
         Am
doh kono doh kene..
  Dm        G          C
dino-dinoku kroso sepi rasane..
    F            G
wis meh pirang sasi aku..
  Em         Am
dewe tanpo kowe..
 Dm                G           C
iso krungu suaramu mung lewat HP..

(Chorus)
  F         G             C   G/B Am
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Dm          G
tak arep arep nganti aku ra..
 C
eling wektu..
  F            G
pirang sasi.. atiku nunggu..
Em     E   Am
nunggu tekamu..
        Dm
marinen kangenku..
         G           C
yen kowe ning sandingku..

(Int.) C G/B Am..
       F Em Dm Fm
       Em Am Dm  G..

  F         G             C   G/B Am
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Dm          G
tak arep arep nganti aku ra..
 C
eling wektu..
  F            G
pirang sasi.. atiku nunggu..
Em     E   Am
nunggu tekamu..
        Dm
marinen kangenku
    G            C
yen kowe ning sandingku..

  F         G             Em     Am
jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
         Dm          G
tak arep arep nganti aku ra..
 C         Gm C7
eling wektu..
  F            G
pirang sasi.. atiku nunggu..
Em     E   Am
nunggu tekamu..
        Dm
marinen kangenku..
    G              C
yen kowe ning.. sandingku..
Am       Dm
 marinen kangenku..
    G              C
yen kowe ning.. sandingku..



Chord Woro Widowati - Abote Kangen

(Intro) Em  A  D A/C# Bm
        Em  A..

    D            A/C#      Bm
suwene aku.. ngenteni kowe ning kene..
    Em       A              D
tak arep-arepke.. sok kapan tekane..
   G         A
ra awan ra wengi aku..
   F#m        Bm
ra leren mikirke..
       Em                   A
kangen ning atiku kapan marine..

   D           A/C#
abote mendem kangen..
         Bm
doh kono doh kene..
  Em        A          D
dino-dinoku kroso sepi rasane..
    G            A
wis meh pirang sasi aku..
  F#m        Bm
dewe tanpo kowe..
 Em                A           D
iso krungu suaramu mung lewat HP..

(Chorus)
  G         A             D   A/C# Bm
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Em          A
tak arep arep nganti aku ra..
 D
eling wektu..
  G            A
pirang sasi.. atiku nunggu..
F#m    F#  Bm
nunggu tekamu..
        Em
marinen kangenku..
         A           D
yen kowe ning sandingku..

(Int.) D A/C# Bm..
       G F#m Em Gm
       F#m Bm Em  A..

  G         A             D   A/C# Bm
jujur.. aku ngebet pengen ketemu..
         Em          A
tak arep arep nganti aku ra..
 D
eling wektu..
  G            A
pirang sasi.. atiku nunggu..
F#m    F#  Bm
nunggu tekamu..
        Em
marinen kangenku
    A            D
yen kowe ning sandingku..

  G         A             F#m    Bm
jujur.. aku ngebet pingin ketemu..
         Em          A
tak arep arep nganti aku ra..
 D         Am D7
eling wektu..
  G            A
pirang sasi.. atiku nunggu..
F#m    F#  Bm
nunggu tekamu..
        Em
marinen kangenku..
    A              D
yen kowe ning.. sandingku..
Bm       Em
 marinen kangenku..
    A              D
yen kowe ning.. sandingku..

Chord Woro Widowati

Chord Woro Widowati - Abote Kangen

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :