Kunci Gitar Wanimetu - Ombak Kangen Chord



(Intro) C  Am  Dm  F G

C          F
bebasan ku ngenteni..
G                   C
 mandeke ombak nang lautan..
  Dm         E     Am
koyo ora mungkin.. kedadean..
  Dm           G
fikiranku ngelayang..

C         F
atiku wis kelaran..
G                     C
 nanggung roso kangen katresnan..
  Dm          E       Am
opo mu nang kono.. ngerasake podo..
  Dm              G              C
kangen sing.. wis jeru.. ning atimu..

(Reff)
C                      Am
wis tak jogo nang jero ati..
Dm                       G
mung sawiji sing tak tresnani..
Em           Am
raono liyo.. jero atiku..
Dm                G
ati iki kanggo sliramu..

C                  Am
percoyo'o aku nang kene..
Dm                      G
ombak gedhe kangen ning ati..
Em             Am
tetepo setyo.. jero atimu..
Dm        G          C
ojo ngasi.. ngeliyo ati..

      Dm       G
ojo kuwatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
      Dm   G        C
jero atiku raono liyane..
      Dm       G
ojo kuwatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
      Dm   G           C
siji atiku kanggo sliramu..

C         F
atiku wis kelaran..
G                     C
 nanggung roso kangen katresnan..
  Dm          E       Am
opo mu nang kono.. ngerasake podo..
  Dm              G              C
kangen sing.. wis jeru.. ning atimu..

(Int.) Dm G C F
       Dm G C..
       Dm G C F
       Dm G C G..

(Reff)
C                      Am
wis tak jogo nang jero ati..
Dm                       G
mung sawiji sing tak tresnani..
Em           Am
raono liyo.. jero atiku..
Dm                G
ati iki kanggo sliramu..

C                  Am
percoyo'o aku nang kene..
Dm                      G
ombak gedhe kangen ning ati..
Em             Am
tetepo setyo.. jero atimu..
Dm        G          C
ojo ngasi.. ngeliyo ati..

      Dm       G
ojo kuwatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
      Dm   G        C
jero atiku raono liyane..
      Dm       G
ojo kuwatir cinta..
      C       F
ojo dipikir sayang..
      Dm   G           C
siji atiku kanggo sliramu..
      Dm  G             C
siji ati... kanggo sliramu..

Chord Wanimetu - Ombak Kangen

Lihat Semua :