Kunci Gitar Qasima - Sajadah Biru



Capo di fret 2

(Intro) C Em F G..

  C              Em
sajadah biru.. seko sliramu..
  F                       G
dadi saksi bisu.. kwe ninggalke aku..
C                  Em
aku ngerti.. tresnomu mung aku..
  F                       G
nanging kudu bekti.. karo wong tuamu..

  Am
sujudku.. awan wengi..
     F
sesambating ati..
   Dm       D           G
Ya Allah Gusti.. kuatke a..ti iki..

(Chorus)
      C                   Em
lungo aku tak lungo soko urepmu
     F
biso nyanding sliramu..
          G
mung dadi impenku..

     C                   Em
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       F                  G
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

   F                    Am
Ya Allah Gusti.. ikhlas ati.. iki..
  F                G                 C
mugo sliramu.. bahagio.. karo wong liyo..

(Int.) C Em F G
       Dm Em F D G..

  C              Em
sajadah biru.. seko sliramu..
  F                       G
dadi saksi bisu.. kwe ninggalke aku..
C                  Em
aku ngerti.. tresnomu mung aku..
  F                       G
nanging kudu bekti.. karo wong tuamu..

  Am
sujudku.. awan wengi..
     F
sesambating ati..
   Dm       D           G
Ya Allah Gusti.. kuatke a..ti iki..

(Chorus)
      C                   Em
lungo aku tak lungo soko urepmu
     F
biso nyanding sliramu..
          G
mung dadi impenku..

     C                   Em
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       F                  G
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

      C                   Em
lungo aku tak lungo soko urepmu
     F
biso nyanding sliramu..
          G
mung dadi impenku..

     C                   Em
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       F                  G
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

   F                    Am
Ya Allah Gusti.. ikhlas ati.. iki..
  F                G                 C
mugo sliramu.. bahagio.. karo wong liyo..



Qasima - Sajadah Biru

(Intro) D F#m G A..

  D              F#m
sajadah biru.. seko sliramu..
  G                       A
dadi saksi bisu.. kwe ninggalke aku..
D                  F#m
aku ngerti.. tresnomu mung aku..
  G                       A
nanging kudu bekti.. karo wong tuamu..

  Bm
sujudku.. awan wengi..
     G
sesambating ati..
   Em       E           A
Ya Allah Gusti.. kuatke a..ti iki..

(Chorus)
      D                   F#m
lungo aku tak lungo soko urepmu
     G
biso nyanding sliramu..
          A
mung dadi impenku..

     D                   F#m
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       G                  A
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

   G                    Bm
Ya Allah Gusti.. ikhlas ati.. iki..
  G                A                 D
mugo sliramu.. bahagio.. karo wong liyo..

(Int.) D F#m G A
       Em F#m G E A..

  D              F#m
sajadah biru.. seko sliramu..
  G                       A
dadi saksi bisu.. kwe ninggalke aku..
D                  F#m
aku ngerti.. tresnomu mung aku..
  G                       A
nanging kudu bekti.. karo wong tuamu..

  Bm
sujudku.. awan wengi..
     G
sesambating ati..
   Em       E           A
Ya Allah Gusti.. kuatke a..ti iki..

(Chorus)
      D                   F#m
lungo aku tak lungo soko urepmu
     G
biso nyanding sliramu..
          A
mung dadi impenku..

     D                   F#m
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       G                  A
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

      D                   F#m
lungo aku tak lungo soko urepmu
     G
biso nyanding sliramu..
          A
mung dadi impenku..

     D                   F#m
mugo sajadah biru.. dadi kancaku..
       G                  A
nglalekke sliramu.. lewat doaku..

   G                    Bm
Ya Allah Gusti.. ikhlas ati.. iki..
  G                A                 D
mugo sliramu.. bahagio.. karo wong liyo..
Lihat Semua Chord Qasima
Posted on : by
Related Chords: