Kunci Gitar Waldjinah - Lelo Ledhung



(Intro) C... F G C G

    C
tak lelo.. lelo lelo ledung..
    F        G         C
cep meneng.. ojo pijer nangis..
    G               C
anakku.. sing ayu rupane..
      G                  C
yen nangis.. ndak ilang ayune..

      C
tak gedong.. biso urip mulyo..
  F     G        C
dadiyo.. wanito utomo..
     G                    C
ngeluhurke.. asmane wong tuwo..
    G              C
dadiyo.. pandekare bongso..

G                    F
 wis cep menengo anakku..
  C     G        C
kae.. bulane ndadari..
  G
koyo.. buto ngegilane..
  F        C          G
lagi.. nggoleki cah nangis..

      C
tak lelo.. lelo lelo ledung..
       F   G            C
inggal menengo.. yo cah ayu..
      G                      C
tak emban.. slendang batik kawung..
      G                 C
yen nangis.. mundak ibu bingung..

(Intro) C... F G C
        G  C  G  C

G                    F
 wis cep menengo anakku..
  C     G        C
kae.. bulane ndadari..
  G
koyo.. buto ngegilane..
  F        C          G
lagi.. nggoleki cah nangis..

      C
tak lelo.. lelo lelo ledung..
       F   G            C
inggal menengo.. yo cah ayu..
      G                      C
tak emban.. slendang batik kawung..
      G                 C
yen nangis.. mundak ibu bingung..

(Outro) F G C
        F G C
Lihat Semua Chord Waldjinah
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.