Kunci Gitar Vita Aprilia - Ayang Ayangmu



Berikut inilah adalah chord dari lagu Ayang Ayangmu yang dinyanyikan oleh Vita Aprilia. Lagu ciptaan Gigih Satria Gumilang yang dia bawakan tersebut video klipnya telah dirilis pada 24 September 2021. Video klip dari lagu yang dinynayikannya telah tayang perdana di channel youtube CSMT Official.

(Intro) F  C  Am  G
        Dm  Am  F  G..

                  F
ning saben tengah ing.. wengi..
G            Em     E            A
 kelingan esemu.. endahing mripatmu..
   Dm               F
oo alus suoromu.. luwese solahmu..
  Fm
sekabehanmu..

(Intro) Am  G  F  G

              F            G
tak titepne roso.. kangen iki..
              Em         E        A
liwat dongo wengi.. ning sabendinaku..
  Dm
nadyan adoh panggonmu..
F          G
ati iki.. ono selawase..

           F             C
ayang ayangmu.. ora iso ilang..
          Am               G
ora iso lali.. seko pikir iki..
             F                   C
caramu nresnani aku.. naliko semono..
             Am
sing dadi alasan
                     G
jenengmu tetep ning atiku..
             C
ngasi wengi iki..

(Chorus)
       Am                   F
matursuwun.. wis ono ning kene..
C
nggawe maremku masio..
     G
mung sak kedep moto..

Am                   F
sing ati ati lungamu tak lilakke..
C                 G
mugo iki.. dadi dalan..
              (Dm)
bungahmu selawase..

(Int.) Dm  Am  C  G
       Dm  Am  F  G..

           F             C
ayang ayangmu.. ora iso ilang..
          Am               G
ora iso lali.. seko pikir iki..
             F                   C
caramu nresnani aku.. naliko semono..
             Am
sing dadi alasan
                     G
jenengmu tetep ning atiku..
             C
ngasi wengi iki..

(Chorus)
       Am                   F
matursuwun.. wis ono ning kene..
C
nggawe maremku masio..
     G
mung sak kedep moto..

Am                   F
sing ati ati lungamu tak lilakke..
C                 G
mugo iki.. dadi dalan..
               Am
bungahmu selawase.. 

  F   C
hoo.. nggawe maremku masio..
     G
mung sak kedep moto..

Am                   F
sing ati ati lungamu tak lilakke..
C               G
mugo iki dadi dalan..
               Dm  Bb  C  Dm
bungahmu selawase..

Chord Vita Aprilia

Chord Vita Aprilia - Ayang Ayangmu

Lihat Semua :