Kunci Gitar Vidi Vici - Wis Ikhlas Chord



(Intro) C Am F G
        C Am F G..

  C         G/B      Am
cobo kowe dadi aku sayang..
G       F     Em      Dm       G
 sedelo wae kowe.. pasti ora tahan..
     C        G/B       Am
nyonggo kahanane ra karuan..
G          F            Em
 kowe sing tak sayang-sayang..
        Dm     Em
tego mbagi ati..
         F          G
karo tresnomu sing anyar..

(Chorus)
       C          G/B
yen pancen kudu pisah..
    Am            Em
aku mung trimo pasrah..
          F        Em
tak manut dalane wae..
         Dm       G
ikhlas karo putusane..

    C           G/B
opo kowe ra ngerti..
         Am      Em
sing tak roso saiki..
      F              Em
loro ati mung tak pendem..
        Dm        Em
pandongaku gawe kowe..
         F            G      C
mugo langgeng karo de'e saklawase..

(Int.) Am G F..
       Am G F  G..

  C         G/B      Am
cobo kowe dadi aku sayang..
G       F     Em      Dm       G
 sedelo wae kowe.. pasti ora tahan..
     C        G/B       Am
nyonggo kahanane ra karuan..
G          F            Em
 kowe sing tak sayang-sayang..
        Dm     Em
tego mbagi ati..
         F          G
karo tresnomu sing anyar..

(Chorus)
       C          G/B
yen pancen kudu pisah..
    Am            Em
aku mung trimo pasrah..
          F        C
tak manut dalane wae..
         Dm       G
ikhlas karo putusane..

    C           G/B
opo kowe ra ngerti..
         Am      Em
sing tak roso saiki..
      F              C
loro ati mung tak pendem..
        Dm        G
pandongaku gawe kowe..

       C          G/B
yen pancen kudu pisah..
    Am            Em
aku mung trimo pasrah..
          F        C
tak manut dalane wae..
         Dm       G
ikhlas karo putusane..

    C           G/B
opo kowe ra ngerti..
         Am      G
sing tak roso saiki..
      F              Em
loro ati mung tak pendem..
        Dm        Em
pandongaku gawe kowe..
         F            G        C
mugo langgeng karo de'e.. saklawase..



Vidi Vici - Wis Ikhlas

(Intro) G Em C D
        G Em C D..

  G         D/F#     Em
cobo kowe dadi aku sayang..
D       C     Bm      Am       D
 sedelo wae kowe.. pasti ora tahan..
     G        D/F#      Em
nyonggo kahanane ra karuan..
D          C            Bm
 kowe sing tak sayang-sayang..
        Am     Bm
tego mbagi ati..
         C          D
karo tresnomu sing anyar..

(Chorus)
       G          D/F#
yen pancen kudu pisah..
    Em            Bm
aku mung trimo pasrah..
          C        Bm
tak manut dalane wae..
         Am       D
ikhlas karo putusane..

    G           D/F#
opo kowe ra ngerti..
         Em      Bm
sing tak roso saiki..
      C              Bm
loro ati mung tak pendem..
        Am        Bm
pandongaku gawe kowe..
         C            D      G
mugo langgeng karo de'e saklawase..

(Int.) Em D C..
       Em D C  D..

  G         D/F#     Em
cobo kowe dadi aku sayang..
D       C     Bm      Am       D
 sedelo wae kowe.. pasti ora tahan..
     G        D/F#      Em
nyonggo kahanane ra karuan..
D          C            Bm
 kowe sing tak sayang-sayang..
        Am     Bm
tego mbagi ati..
         C          D
karo tresnomu sing anyar..

(Chorus)
       G          D/F#
yen pancen kudu pisah..
    Em            Bm
aku mung trimo pasrah..
          C        G
tak manut dalane wae..
         Am       D
ikhlas karo putusane..

    G           D/F#
opo kowe ra ngerti..
         Em      Bm
sing tak roso saiki..
      C              G
loro ati mung tak pendem..
        Am        D
pandongaku gawe kowe..

       G          D/F#
yen pancen kudu pisah..
    Em            Bm
aku mung trimo pasrah..
          C        G
tak manut dalane wae..
         Am       D
ikhlas karo putusane..

    G           D/F#
opo kowe ra ngerti..
         Em      D
sing tak roso saiki..
      C              Bm
loro ati mung tak pendem..
        Am        Bm
pandongaku gawe kowe..
         C            D        G
mugo langgeng karo de'e.. saklawase..

Chord Vidi Vici - Wis Ikhlas

Lihat Semua :