Kunci Gitar Via Vallen - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo


AutoScroll  

Capo di fret 5

(Intro) C Em F C
        C Em F G C

   C                Em
Mbiyen kowe nate janji
        F         G              C
Nanging saiki lha kok mbok blenjani
 C                Em
Opo.. to sebab'e iki
     F        G         C
Kowe lan aku ora direstui..

    C                Em
Tresnoku marang sliramu
       F      G          C
Nganti saiki ora oleh restu
  C             Em
Lilo.. aku ra lilo..
       F       G              C
Awakmu saiki disanding wong liyo..
(hok'a hok'e..)

(Chorus)
      C                     F
Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
      G                   C
Kepenggak mergo itungan jowo
     C                  F
Lilakno.. kudu tak lilakno..
    G                      C
Amergo tresno ra biso dipekso..

(Interlude) F C Dm C
            F C Dm G C
                      (hok'a hok'e..)
(Chorus)
      C                     F
Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
      G                   C
Kepenggak mergo itungan jowo
     C                  F
Lilakno.. kudu tak lilakno..
    G                      C
Amergo tresno ra biso dipekso..

      C                     F
Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
      G                   C
Kepenggak mergo itungan jowo
     C                  F
Lilakno.. kudu tak lilakno..
    G                      C
Amergo tresno ra biso dipekso..



Via Vallen - Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

(Intro) F Am Bb F
        F Am Bb C F

   F                Am
Mbiyen kowe nate janji
        Bb        C              F
Nanging saiki lha kok mbok blenjani
 F                Am
Opo.. to sebab'e iki
     Bb       C         F
Kowe lan aku ora direstui..

    F                Am
Tresnoku marang sliramu
       Bb     C          F
Nganti saiki ora oleh restu
  F             Am
Lilo.. aku ra lilo..
       Bb      C              F
Awakmu saiki disanding wong liyo..
(hok'a hok'e..)

(Chorus)
      F                     Bb
Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
      C                   F
Kepenggak mergo itungan jowo
     F                  Bb
Lilakno.. kudu tak lilakno..
    C                      F
Amergo tresno ra biso dipekso..

(Interlude) Bb F Gm F
            Bb F Gm C F
                      (hok'a hok'e..)

(Chorus)
      F                     Bb
Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
      C                   F
Kepenggak mergo itungan jowo
     F                  Bb
Lilakno.. kudu tak lilakno..
    C                      F
Amergo tresno ra biso dipekso..

      F                     Bb
Tresnoku.. kepenggak wong tuwo..
      C                   F
Kepenggak mergo itungan jowo
     F                  Bb
Lilakno.. kudu tak lilakno..
    C                      F
Amergo tresno ra biso dipekso..
Lihat semua chord Via Vallen
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: