Kunci Gitar Via Vallen - Sewu Kutho



(Intro) C...

C                Em
 sewu kutho uwis tak liwati
F     C         G
 sewu ati tak takoni
C                     Em
 nanging kabeh.. podo ra ngerteni
F     C           G
 lungamu.. ning endi..

       Am                     F
pirang taun.. anggonku nggoleki..
     C      G           C
seprene.. durung biso nemoni..

(Intro) Am Dm G C

(Chorus)
Dm       G     C        Am
 wis tak cobo.. nglalekake
F      G        C    Gm C
 jenengmu soko atiku..
F      G        C   G/B  Am
 sak tenane aku ora ngapusi
Dm       G     C
isih tresno sliramu..

C                 Em
 umpamane.. kowe uwis mulyo
F     C     G
 lilo aku lilo..
C                      Em
 yo mung siji.. dadi panyuwunku..
F    C          G
 aku pengen ketemu..

  Am                   F
senajan.. sak kedepe moto..
         C
tak nggo tombo..
G                  C
kangen jero ning dodo..

(Interlude) Am F
            Am G F
            Am G F G..

(Chorus)
Dm       G     C        Am
 wis tak cobo.. nglalekake
F      G        C    Gm C
 jenengmu soko atiku..
F      G        C   G/B  Am
 sak tenane aku ora ngapusi
Dm       G     C
isih tresno sliramu..

C                 Em
 umpamane.. kowe uwis mulyo
F     C     G
 lilo aku lilo..
C                      Em
 yo mung siji.. dadi panyuwunku..
F    C          G
 aku pengen ketemu..

  Am                 F
senajan.. sak kedepe moto..
         C
tak nggo tombo..
G                  C
kangen jero ning dodo..

  Am                 F
senajan.. sak kedepe moto..
         C
tak nggo tombo..
G                  C
kangen jero ning dodo..
Lihat Semua Chord Via Vallen
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: