Kunci Gitar Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan


AutoScroll  

(Intro) C Em F G..

C          Em
 Nyawang fotomu
F                G
 Kroso kangen atiku
C            Em
 Tambah soyo jeru
F              G
 Ono ning batinku

C               Em
 Aku kelingan nalikane kowe
F                     G
 Arep lungo ninggalke aku
C
 Ning pasir putih
    Em
tak pendem tresnoku
F
 Nganti kapan sanggup
        G
aku ngenteni tekomu..

(Chorus)
C              Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F            G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

C                Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F                  G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

(Intro) C Em F G..

C          Em
 Nyawang fotomu
F                G
 Kroso kangen atiku
C            Em
 Tambah soyo jeru
F              G
 Ono ning batinku

C               Em
 Aku kelingan nalikane kowe
F                     G
 Arep lungo ninggalke aku
C
 Ning pasir putih
    Em
tak pendem tresnoku
F
 Nganti kapan sanggup
        G
aku ngenteni tekomu..

(Chorus)
C              Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F            G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

C                Em
 Pantai Papuma dadi kenangan
F              G
 Tresnoku iki ora bakal ilang
C               Em
 Gedene ombak segoro
F                  G
 Ning laut kidul watu ulo
C                  Em
 Nggawe atiku soyo nelongso
F                 G              C
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo..



Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan

(Intro) F# A#m B C#..

F#         A#m
 Nyawang fotomu
B                C#
 Kroso kangen atiku
F#           A#m
 Tambah soyo jeru
B              C#
 Ono ning batinku

F#              A#m
 Aku kelingan nalikane kowe
B                     C#
 Arep lungo ninggalke aku
F#
 Ning pasir putih
    A#m
tak pendem tresnoku
B
 Nganti kapan sanggup
        C#
aku ngenteni tekomu..

(Chorus)
F#             A#m
 Pantai Papuma dadi kenangan
B              C#
 Tresnoku iki ora bakal ilang
F#              A#m
 Gedene ombak segoro
B            C#
 Ning laut kidul watu ulo
F#                 A#m
 Nggawe atiku soyo nelongso
B                 C#
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

F#               A#m
 Pantai Papuma dadi kenangan
B              C#
 Tresnoku iki ora bakal ilang
F#              A#m
 Gedene ombak segoro
B                  C#
 Ning laut kidul watu ulo
F#                 A#m
 Nggawe atiku soyo nelongso
B                 C#
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

(Intro) F# A#m B C#..

F#         A#m
 Nyawang fotomu
B                C#
 Kroso kangen atiku
F#           A#m
 Tambah soyo jeru
B              C#
 Ono ning batinku

F#              A#m
 Aku kelingan nalikane kowe
B                     C#
 Arep lungo ninggalke aku
F#
 Ning pasir putih
    A#m
tak pendem tresnoku
B
 Nganti kapan sanggup
        C#
aku ngenteni tekomu..

(Chorus)
F#             A#m
 Pantai Papuma dadi kenangan
B              C#
 Tresnoku iki ora bakal ilang
F#              A#m
 Gedene ombak segoro
B            C#
 Ning laut kidul watu ulo
F#                 A#m
 Nggawe atiku soyo nelongso
B                 C#
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo

F#               A#m
 Pantai Papuma dadi kenangan
B              C#
 Tresnoku iki ora bakal ilang
F#              A#m
 Gedene ombak segoro
B                  C#
 Ning laut kidul watu ulo
F#                 A#m
 Nggawe atiku soyo nelongso
B                 C#             F#
 Tresnoku iki wes kok gowo lungo..
Lihat semua chord Via Vallen
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: