Kunci Gitar Via Vallen - Mung Titipane



Capo di fret 2

        F                 G
yen kelangan.. ikhlaske wae..
             Em                 Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
  Am   G    F                E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Am
di ganti sing luwih..

(Intro) F G E Am
        G-Em-D Fm C

     C        G/B   Am
masa mudaku untuk bekerja
      G     F                 Dm
tak lupa berdoa minta yang Kuasa..
 E               Am
agar.. ku bisa mengangkat
  G           C
derajat keluarga..
      Dm          E      F
tiada waktu untuk hura hura..

(Intro) G   F   G
       aa.. a.. aaa..

(Chorus)
        F                 G
yen kelangan.. ikhlaske wae
             Em                 Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Am  G     F                  G
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           F                 G
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
               Em
karo paling penting dungo
                Am
terus marang Gusti..
  Am   G    F                E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Am G F G Am G F
di ganti sing luwih..

(Int.) Am G F Em
       Dm Em G..

(Chorus)
        F                 G
yen kelangan.. ikhlaske wae
             Em                 Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Am  G     F                  G
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           F                 G
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
               Em
karo paling penting dungo
                Am
terus marang Gusti..
       G    F                E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Am G    F
di ganti sing luwih.. huwo..

G       F                 G
yen kelangan.. ikhlaske wae
             Em                 Am
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Am  G     F                  G
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               C
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           F                 G
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
               Em
karo paling penting dungo
                Am
terus marang Gusti..
       G    F                E
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Am G F G
di ganti sing luwih..
  Am  G  F G Am
huwo.. haa..



Via Vallen - Mung Titipane

        G                 A
yen kelangan.. ikhlaske wae..
             F#m                Bm
kudu iling kabeh iki mung titipane..
  Bm   A    G                F#
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Bm
di ganti sing luwih..

(Intro) G A F# Bm
        A-F#m-E Gm D

     D        A/C#  Bm
masa mudaku untuk bekerja
      A     G                 Em
tak lupa berdoa minta yang Kuasa..
 F#              Bm
agar.. ku bisa mengangkat
  A           D
derajat keluarga..
      Em          F#     G
tiada waktu untuk hura hura..

(Intro) A   G   A
       aa.. a.. aaa..

(Chorus)
        G                 A
yen kelangan.. ikhlaske wae
             F#m                Bm
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Bm  A     G                  A
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               D
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           G                 A
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
               F#m
karo paling penting dungo
                Bm
terus marang Gusti..
  Bm   A    G                F#
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Bm A G A Bm A G
di ganti sing luwih..

(Int.) Bm A G F#m
       Em F#m A..

(Chorus)
        G                 A
yen kelangan.. ikhlaske wae
             F#m                Bm
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Bm  A     G                  A
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               D
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           G                 A
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
               F#m
karo paling penting dungo
                Bm
terus marang Gusti..
       A    G                F#
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Bm A    G
di ganti sing luwih.. huwo..

A       G                 A
yen kelangan.. ikhlaske wae
             F#m                Bm
kudu iling kabeh iki mung titipane..
   Bm  A     G                  A
mergo awak dewe.. rak melu nduweni..
               D
penting kowe kudu iling Gusti mboten sare..

           G                 A
tapi ojo lali.. usaha sing gigih..
               F#m
karo paling penting dungo
                Bm
terus marang Gusti..
       A    G                F#
mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi..
                Bm A G A
di ganti sing luwih..
  Bm  A  G A Bm
huwo.. haa..
Lihat Semua Chord Via Vallen
Posted on : by
Related Chords: