Kunci Gitar Via Vallen - Lungset



Capo di fret 1

(Intro) Em D C D Em D G
        Am D G C
        Am  B

Em       D         Em
sun.. sembur esem iki..
      C      D          G
masio tah.. udan njero ati
G        D     Em         Bm
nono wujude.. ulihe ngenteni..
C        D   Em
lungset ati iki..

(Intro) C D Em
             (hok'a hok'e..)

  Em      D      Em
riko.. ngajaki pisahan..
        C     D           G
sak temene.. isun salah paran..
G           D        Em         Bm
welas ring ati.. wis sing ono liyo..
C          D       C     D  Em
sulung tah sulung.. riko apuwo..

(Intro) Em Am D G
        C Am B Em
                (hok'a hok'e..)

(Chorus)
    C    D        Em
tau tah isun ngeliyo..
     C      D    B
uwah roso ambi riko..
    C    D        Em
tau tah isun ngeloro..
     C      D
tapi riko suloyo
 C             D
uwah janji lan roso..

(Intro) C D Em

  Em      D      Em
riko.. ngajaki pisahan..
        C     D           G
sak temene.. isun salah paran..
G           D        Em         Bm
welas ring ati.. wis sing ono liyo..
C          D       C     D  Em
sulung tah sulung.. riko apuwo..

(Intro) Em Am D G
        C Am B Em
                (hok'a hok'e..)

(Chorus)
    C    D        Em
tau tah isun ngeliyo..
     C      D    B
uwah roso ambi riko..
    C    D        Em
tau tah isun ngeloro..
     C      D
tapi riko suloyo
 C             D
uwah janji lan roso..

  Em          Bm
sepurane dung isun
   C        G
ngelarani riko..
     Em          Bm       C  D
uwah janji.. lan ati ngeliyo..
  Em          Bm
sepurane dung isun
    C         G -D/F#
ninggalaken riko..
         Em         Bm
hang sun jaluk mung siji
  C
riko tetep wangi..
      D
masio isun sing ono..

(Outro) C D Em..



Via Vallen - Lungset

(Intro) Fm D# C# D# Fm D# G#
        A#m D# G# C#
        A#m  C

Fm       D#        Fm
sun.. sembur esem iki..
      C#     D#         G#
masio tah.. udan njero ati
G#       D#    Fm         Cm
nono wujude.. ulihe ngenteni..
C#       D#  Fm
lungset ati iki..

(Intro) C# D# Fm
               (hok'a hok'e..)

  Fm      D#     Fm
riko.. ngajaki pisahan..
        C#    D#          G#
sak temene.. isun salah paran..
G#          D#       Fm         Cm
welas ring ati.. wis sing ono liyo..
C#         D#      C#    D# Fm
sulung tah sulung.. riko apuwo..

(Intro) Fm A#m D# G#
        C# A#m C Fm
                  (hok'a hok'e..)

(Chorus)
    C#   D#       Fm
tau tah isun ngeliyo..
     C#     D#   C
uwah roso ambi riko..
    C#   D#       Fm
tau tah isun ngeloro..
     C#     D#
tapi riko suloyo
 C#            D#
uwah janji lan roso..

(Intro) C# D# Fm

  Fm      D#     Fm
riko.. ngajaki pisahan..
        C#    D#          G#
sak temene.. isun salah paran..
G#          D#       Fm         Cm
welas ring ati.. wis sing ono liyo..
C#         D#      C#    D# Fm
sulung tah sulung.. riko apuwo..

(Intro) Fm A#m D# G#
        C# A#m C Fm
                  (hok'a hok'e..)

(Chorus)
    C#   D#       Fm
tau tah isun ngeliyo..
     C#     D#   C
uwah roso ambi riko..
    C#   D#       Fm
tau tah isun ngeloro..
     C#     D#
tapi riko suloyo
 C#            D#
uwah janji lan roso..

  Fm          Cm
sepurane dung isun
   C#       G#
ngelarani riko..
     Fm          Cm       C# D#
uwah janji.. lan ati ngeliyo..
  Fm          Cm
sepurane dung isun
    C#        G# -Gm
ninggalaken riko..
         Fm         Cm
hang sun jaluk mung siji
  C#
riko tetep wangi..
      D#
masio isun sing ono..

(Outro) C# D# Fm..
Lihat Semua Chord Via Vallen
Posted on : by
Related Chords: