Kunci Gitar Via Vallen - Dalan Liyane



🎸 Versi dari Via Vallen ini ada sedikit perbedaan chord dan lirik dari versi Hendra Kumbara.

(Intro) C  Em  C  Em A

Dm   G   C    A  Dm G C Fm C Fm
 ha aa..  ha aa..

C                        C
 sopo sing kuat nandhang kahanan
A                    Dm
 sopo seng ora kroso kelangan..
F             G          Em
ditinggal pas sayang sayange
         A        Dm
pas lagi jeru jerune
      G           C    Fm
koe milih dalan liyane..

C                     C
 sopo sing kuat ditinggal lungo..
A                 Dm
 sopo sing atine ora loro..
F             G           Em
kenangan sing wis tak lakoni
           A           Dm
tak simpen ning njero ati
         G         C
dewe wes ra dadi siji..

(Chorus)
              F
yowes ben tak lakoni nganti
         G
sak kuat-kuate ati
        C         Em          A
pesenku mung siji sing ngati-ati..
              Dm
isoku mung mendem..
              G
esuk tekan sonten
                   C
mergo sadar diri kulo..
               C
dudu sinten sinten..

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C          Em         A
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
              Dm
isoku mung nyuwun..
           G
mugo ora getun
                    C
cukup semanten maturnuwun..

(Int.) C  F  G
       C G Am A
       Dm A G  C..

(Chorus)
              F
yowes ben tak lakoni nganti
         G
sak kuat-kuate ati
        C         Em          A
pesenku mung siji sing ngati-ati..
              Dm
isoku mung mendem..
              G
esuk tekan sonten
                   C
mergo sadar diri kulo..
               C
dudu sinten sinten..

               F
yowes ben mung tak pendem roso
         G
sing ono ing njero dodo
          C          Em         A
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
              Dm
isoku mung nyuwun..
           G
mugo ora getun
                    C
cukup semanten maturnuwun..

A              Dm
 isoku mung nyuwun..
           G
mugo ora getun
                    C
cukup semanten maturnuwun..



Via Vallen - Dalan Liyane

(Intro) B  D#m  B  D#m G#

C#m  F#  B    G# C#m F# B Em B Em
 ha aa..  ha aa..

B                        B
 sopo sing kuat nandhang kahanan
G#                   C#m
 sopo seng ora kroso kelangan..
E             F#         D#m
ditinggal pas sayang sayange
         G#       C#m
pas lagi jeru jerune
      F#          B    Em
koe milih dalan liyane..

B                     B
 sopo sing kuat ditinggal lungo..
G#                C#m
 sopo sing atine ora loro..
E             F#          D#m
kenangan sing wis tak lakoni
           G#          C#m
tak simpen ning njero ati
         F#        B
dewe wes ra dadi siji..

(Chorus)
              E
yowes ben tak lakoni nganti
         F#
sak kuat-kuate ati
        B         D#m         G#
pesenku mung siji sing ngati-ati..
              C#m
isoku mung mendem..
              F#
esuk tekan sonten
                   B
mergo sadar diri kulo..
               B
dudu sinten sinten..

               E
yowes ben mung tak pendem roso
         F#
sing ono ing njero dodo
          B          D#m        G#
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
              C#m
isoku mung nyuwun..
           F#
mugo ora getun
                    B
cukup semanten maturnuwun..

(Int.) B  E  F#
       B F# G#m G#
       C#m G# F#  B..

(Chorus)
              E
yowes ben tak lakoni nganti
         F#
sak kuat-kuate ati
        B         D#m         G#
pesenku mung siji sing ngati-ati..
              C#m
isoku mung mendem..
              F#
esuk tekan sonten
                   B
mergo sadar diri kulo..
               B
dudu sinten sinten..

               E
yowes ben mung tak pendem roso
         F#
sing ono ing njero dodo
          B          D#m        G#
tetep tak dongakno mugo urip mulyo..
              C#m
isoku mung nyuwun..
           F#
mugo ora getun
                    B
cukup semanten maturnuwun..

G#              C#m
  isoku mung nyuwun..
           F#
mugo ora getun
                    B
cukup semanten maturnuwun..
Lihat Semua Chord Via Vallen
Posted on : by
Related Chords: