Kunci Gitar Via Vallen - Angin Kangen


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) Am  Em  Dm Em Am
        Am  Em  Dm Em Am..

Am
Semilir angin sing dadi saksi
F        G           C
Naliko suwe ku ngenteni
   F    G   C        Bm  Am
Ademe bengi sing tak rasake
Em                  Am
Tambah gawe kangene ati

Am
Bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
Kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Em                 Am
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
F        G          C
Wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
Aku seh tetep eling wae
      F        G           C
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Dm             Em           Am
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Am
Saiki piye kabarmu
    G          C
Opo seh eling aku
        F
Yen wes mulyo uripmu
        G         Am
Dungaku seneng atimu

(Interlude) Am Am F Em Am
            F G C Bm Am
            Em Am

Am
Bengi gowoen roso tresnoku
F           G             C
Kanggo slirane sing tak sayang
     F          G    C     Bm  Am
Udan tolong gowoen banyu moto iki
Em                 Am
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
F        G          C
Wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
Aku seh tetep eling wae
      F        G           C
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Dm             Em           Am
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

F        G          C
Wes suwe seng tak rasakne
    F     G           C
Aku seh tetep eling wae
       F            G       C
Sayang rungokno jerite ati iki
    Dm               Em           Am
Menangis sedih mengharap kau kembali
    Dm               Em           Am
Menangis sedih mengharap kau kembali..



Via Vallen - Angin Kangen

(Intro) Bm  F#m  Em F#m Bm
        Bm  F#m  Em F#m Bm..

Bm
Semilir angin sing dadi saksi
G        A           D
Naliko suwe ku ngenteni
   G    A   D        C#m Bm
Ademe bengi sing tak rasake
F#m                 Bm
Tambah gawe kangene ati

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     C#m Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em             F#m          Bm
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

      Bm
Saiki piye kabarmu
    A          D
Opo seh eling aku
        G
Yen wes mulyo uripmu
        A         Bm
Dungaku seneng atimu

(Interlude) Bm Bm G F#m Bm
            G A D C#m Bm
            F#m Bm

Bm
Bengi gowoen roso tresnoku
G           A             D
Kanggo slirane sing tak sayang
     G          A    D     C#m Bm
Udan tolong gowoen banyu moto iki
F#m                Bm
Roso kangen kepati pati

(Chorus)
G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
      G        A           D
Tak sadari ugo tak rumangsani
    Em             F#m          Bm
Opo neng kono kowe wes nduwe ganti

G        A          D
Wes suwe seng tak rasakne
    G     A           D
Aku seh tetep eling wae
       G            A       D
Sayang rungokno jerite ati iki
    Em               F#m          Bm
Menangis sedih mengharap kau kembali
    Em               F#m          Bm
Menangis sedih mengharap kau kembali..
Lihat semua chord Via Vallen
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: