Kunci Gitar Variz feat. Venny - Wates Tresnoku



Capo di fret 5

(Intro) Am  Em  F G C
        Am  Em  F G C

 C
aku.. ngerti..
                         F
wates tresno iki karo sliramu..
            Dm   G            F     C
aku yowes sadar.. dudu sopo-sopomu..

C
duh, kang mas..
              F
sepurone yen aku iki salah..
             Dm
aku ngerti rosomu..
     G               C
sampean iki tresno karo aku..

      F                     G
sepurane wes nggawe loro atimu..
        F              E
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
              Am
kowe pancen tego..
                  Em
nglarani ati sing tak jogo..
         F          G       C
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Dm            Am 
 dudu maksud atiku..
G                 C
 nggo nglarani atimu..
Dm            Am 
 mergo wong tuoku..
     Em  G   Am
sing ora setuju..

     F         G          C      Am
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
         F        G         C
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

(Int.) Am  Dm  G  C
       F  Em  G..

      F                     G
sepurone wis nggawe loro atimu..
        F              E
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
              Am
kowe pancen tego..
                  Em
nglarani ati sing tak jogo..
         F          G       C
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Dm            Am
 dudu maksud atiku..
G                 C
 nggo nglarani atimu..
Dm            Am
 mergo wong tuoku..
     G   Em  Am
sing ora setuju..

              Am
kowe pancen tego..
                  Em
nglarani ati sing tak jogo..
         F          G       C
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Dm            Am
 dudu maksud atiku..
G                 C
 nggo nglarani atimu..
Dm            Am
 mergo wong tuoku..
     G   Em  Am
sing ora setuju..

     F         G          C      Am
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
         F        G         C
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

      F           G          C  G/B Am
sepurone sampun nggawe cidro a..ti..mu..
        F           G           C
aku dan kamu takkan bisa ber..satu..



Variz feat. Venny - Wates Tresnoku

(Intro) Dm  Am  Bb C F
        Dm  Am  Bb C F

 F
aku.. ngerti..
                         Bb
wates tresno iki karo sliramu..
            Gm   C            Bb    F
aku yowes sadar.. dudu sopo-sopomu..

F
duh, kang mas..
              Bb
sepurone yen aku iki salah..
             Gm
aku ngerti rosomu..
     C               F
sampean iki tresno karo aku..

      Bb                    C
sepurane wes nggawe loro atimu..
        Bb             A
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
              Dm
kowe pancen tego..
                  Am
nglarani ati sing tak jogo..
         Bb         C       F
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Gm            Dm 
 dudu maksud atiku..
C                 F
 nggo nglarani atimu..
Gm            Dm 
 mergo wong tuoku..
     Am  C   Dm
sing ora setuju..

     Bb        C          F      Dm
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
         Bb       C         F
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

(Int.) Dm  Gm  C  F
       Bb  Am  C..

      Bb                    C
sepurone wis nggawe loro atimu..
        Bb             A
wes rapopo masio atiku loro..

(Chorus)
              Dm
kowe pancen tego..
                  Am
nglarani ati sing tak jogo..
         Bb         C       F
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Gm            Dm
 dudu maksud atiku..
C                 F
 nggo nglarani atimu..
Gm            Dm
 mergo wong tuoku..
     C   Am  Dm
sing ora setuju..

              Dm
kowe pancen tego..
                  Am
nglarani ati sing tak jogo..
         Bb         C       F
tresno tulusku iki mbok sio-sio..

Gm            Dm
 dudu maksud atiku..
C                 F
 nggo nglarani atimu..
Gm            Dm
 mergo wong tuoku..
     C   Am  Dm
sing ora setuju..

     Bb        C          F      Dm
orapopo.. kowe milih karo wong liyo..
         Bb       C         F
mugo langgeng lan uripmu mulyo..

      Bb          C          F  C/E Dm
sepurone sampun nggawe cidro a..ti..mu..
        Bb          C           F
aku dan kamu takkan bisa ber..satu..

Chord Variz

Chord Variz feat. Venny - Wates Tresnoku

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :