Kunci Gitar Tulus Maholtra - Lagu Juwangi



(Intro) Em C G D
        Em C G D Em

Em    C   G
 Lagu iki..
             D           Em
tak gawe kanggo wong Juwangi
       C     G
Wong Juwangi..
               D             Em
yang rajin menabung dan baik hati
  C         G
Juwangi jarene
              D             G
nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Em              C                     G
 Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
             D                    Em
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
               C                 G
Dalanan sing endi ojo di politisasi
           D                        G
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Em C     G         D             Em
 Juwangi.. wonge manis tur ngangeni
  C     G        D           Em
Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi
  C         G       D        G
Juwangi jarene ora ono aspalisasi..

Em           C             G
 Kepiye pak RT, kepiye lurahe
              D        Em
Pak camat aku kudu kepiye
           C               G
Piye bupatine, piye gubernure
              D       G
Pak presiden aku kudu piye..

(Intro) Em C G D
        Em C G D G

Em    C   G
 Lagu iki..
             D           Em
tak gawe kanggo wong Juwangi
       C     G
Wong Juwangi..
               D             Em
yang rajin menabung dan baik hati
  C         G
Juwangi jarene
              D             G
nduwe dalan tapi ora iso dilewati

Em              C                     G
 Dalanan sing endi sing ora iso dilewati
             D                    Em
Nek seko Boyolali pancen kudu metani
               C                 G
Dalanan sing endi ojo di politisasi
           D                        G
Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani

Em C     G         D             Em
 Juwangi.. wonge manis tur ngangeni
  C     G        D           Em
Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi
  C         G       D        G
Juwangi jarene ora ono aspalisasi..

Em           C             G
 Kepiye pak RT, kepiye lurahe
              D        Em
Pak camat aku kudu kepiye
           C               G
Piye bupatine, piye gubernure
              D       G
Pak presiden aku kudu piye..

Em           C               G
 Mugo mugo wae dalan remuk kae
                D           Em
Ndang cepet ono tindak lanjute
             C                 G
Ben apik dalane nyaman dilewatine
             D           G
Ben iso sejahtera masyarakate..
Lihat Semua Chord Tulus Maholtra
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.