Kunci Gitar Tukang Baceo - Hardolin



F    G       Em    E    Am
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G    C
pagawean na saha..

(Intro) F G Em Am
        Dm E A
        F G Em Am
        F G C..

C
hudang hudang hudang ieu teh geus berang
  Am
dahareun di dapur engke maneh teu kabagean
   Dm
ngalamun saeutik malah tuluy sasarean
 G
emang dasar maneh teu boga masa depan

  C
jadi budak teh pagawean ngorek hp
  Am
lamun geus di titah sok api api sare
 Dm
ulinan hp sugan neangan info gawe
   G
eh kalah budak na nontonan nu mantak sange

(Intro) F G Em Am
        F G C..

C
nutur batur nutur batur malah ngilu kumpul
  Am
bahasana teh geus loba teuing ngawadul
      Dm
teu bisa dicaram ku kolot komo ku batur
     G
hulu maneh mah kopong
enggeus jiga eusi bakul

   C
ngomong na tinggi cita cita jadi bupati
  Am
tapi kalakuan pagawean na emosi
      Dm
sok dipikiran da urang ka maneh paduli
    G
sanajan maneh ungggal poe na meakeun kopi

Em              A
 hayoh we pagawean sare
      Dm    G    C
ari gawe meuni hese..

(Chorus)
F    G       Em         Am
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G    C
pagawean na saha..
F    G       Em         A
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G   C
pagawean maraneh..

(Intro) F G Em Am
        Dm E A
        F G Em Am
        F G C  Bm-C
                  yo..

C
nutur batur nutur batur malah ngilu kumpul
  Am
bahasana teh geus loba teuing ngawadul
      Dm
teu bisa dicaram ku kolot komo ku batur
     G
hulu maneh mah kopong
enggeus jiga eusi bakul

   C
ngomong na tinggi cita cita jadi bupati
  Am
tapi kalakuan pagawean na emosi
      Dm
sok dipikiran da urang ka maneh paduli
    G
sanajan maneh ungggal poe na meakeun kopi

Em              A
 hayoh we pagawean sare
      Dm    G    C
ari gawe meuni hese..

(Chorus)
F    G       Em         Am
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G    C
pagawean na saha..
F    G       Em         A
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G   C
pagawean maraneh..

F    G       Em         Am
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G    C
pagawean na saha..
(pagawean saha, pagawean saha)
F    G       Em         A
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G   C
pagawean maraneh..

(Outro) F G Em Am
        Dm E A

F    G       Em         A
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G   C
pagawean maraneh..
F    G       Em         A
hardolin.. dahar modol ulin..
    F    G   C
pagawean maraneh..
    F      G   C
pagawean.. maraneh..

Chord Tukang Baceo

Chord Tukang Baceo - Hardolin

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :