Kunci Gitar Tukang Baceo - Godin



  Am
sahur.. sahur..
  Am
sahur.. sahur..

(Intro) Dm Am E Am -E

       Am
ayeuna geus panggih deui bulan ramadhan
      G                    C
asa kakarak kamari urang paruasa..
  F
bulan penuh barokah..
  Dm
bulan penuh pahala..
  E
lain dijadikeun..
                Am  -E
ajang minuhan dosa

        Am
keur puasa sare ge jadi ibadah
       Am                  E
tapi kade sing paham maksudna..
       Dm            Am
ulah kalah.. sok dihajakeun
        F
sare ti isuk isuk
       E           Am
hudang-hudang geus maghrib..
           Am
(eta mah kebluk)

(Chorus)
         Dm
subuh na teh marilu sahur
      Am
da beurang na dahar di warung..
      E
nga-garodin..
                         Am  A
manggih maghrib marilu buka..

         Dm
godin we hayoh jeng garodin
    Am
pagawean hayoh we ulin
           E
mending ngaraji
                  Am
tibatan gawe nga-godin..
           Am  -E   
(hayoh garodin)

          Am
sok sing areling ku jaman nu ayeuna
      Am                     E
puasa taun ieu mah enggeus beda..
        Dm             Am
baheula mah.. sok ngabuburit
          F              E     Am
ayeuna di titah caricing asa dipingit..
            Am
(teu bisa mudik..)

(Int.) Am  Am E
       Dm Am E Am..

       Am
ayeuna geus panggih deui bulan ramadhan
      G                    C
asa kakarak kamari urang paruasa..
  F
bulan penuh barokah..
  Dm
bulan penuh pahala..
  E
lain dijadikeun..
                Am  -E
ajang minuhan dosa

        Am
keur puasa sare ge jadi ibadah
       Am                  E
tapi kade sing paham maksudna..
       Dm            Am
ulah kalah.. sok dihajakeun
        F
sare ti isuk isuk
       E           Am
hudang-hudang geus maghrib..
           Am
(eta mah kebluk)

(Chorus)
         Dm
subuh na teh marilu sahur
      Am
da beurang na dahar di warung..
      E
nga-garodin..
                         Am  A
manggih maghrib marilu buka..

         Dm
godin we hayoh jeng garodin
    Am
pagawean hayoh we ulin
           E
mending ngaraji..
                   Am  A
tibatan gawe nga-godin..

         Dm
subuh na teh marilu ѕahur
      Am
da beurang na dahar d𝔦 warung..
      E
nga-garodin..
                         Am  A
manggih maghrib marilu buka..

         Dm
shalat jalan maksiat jalan
       Am
ngomongna teh ameh saimbang
    E
ieu jalma..
                  Am
otak na kudu ditimbang..

    Dm        Am
garodin.. gararodin..
          E
subuh salaur beurang na dahar
                 Am..
maghrib miluan buka



Tukang Baceo - Godin

  F#m
sahur.. sahur..
  F#m
sahur.. sahur..

(Intro) Bm F#m C# F#m -C#

       F#m
ayeuna geus panggih deui bulan ramadhan
      E                    A
asa kakarak kamari urang paruasa..
  D
bulan penuh barokah..
  Bm
bulan penuh pahala..
  C#
lain dijadikeun..
                F#m -C#
ajang minuhan dosa

        F#m
keur puasa sare ge jadi ibadah
       F#m                 C#
tapi kade sing paham maksudna..
       Bm            F#m
ulah kalah.. sok dihajakeun
        D
sare ti isuk isuk
       C#          F#m
hudang-hudang geus maghrib..
           F#m
(eta mah kebluk)

(Chorus)
         Bm
subuh na teh marilu sahur
      F#m
da beurang na dahar di warung..
      C#
nga-garodin..
                         F#m F#
manggih maghrib marilu buka..

         Bm
godin we hayoh jeng garodin
    F#m
pagawean hayoh we ulin
           C#
mending ngaraji
                  F#m
tibatan gawe nga-godin..
           F#m -C#  
(hayoh garodin)

          F#m
sok sing areling ku jaman nu ayeuna
      F#m                    C#
puasa taun ieu mah enggeus beda..
        Bm             F#m
baheula mah.. sok ngabuburit
          D              C#    F#m
ayeuna di titah caricing asa dipingit..
            F#m
(teu bisa mudik..)

(Int.) F#m  F#m C#
       Bm F#m C# F#m..

       F#m
ayeuna geus panggih deui bulan ramadhan
      E                    A
asa kakarak kamari urang paruasa..
  D
bulan penuh barokah..
  Bm
bulan penuh pahala..
  C#
lain dijadikeun..
                F#m -C#
ajang minuhan dosa

        F#m
keur puasa sare ge jadi ibadah
       F#m                 C#
tapi kade sing paham maksudna..
       Bm            F#m
ulah kalah.. sok dihajakeun
        D
sare ti isuk isuk
       C#          F#m
hudang-hudang geus maghrib..
           F#m
(eta mah kebluk)

(Chorus)
         Bm
subuh na teh marilu sahur
      F#m
da beurang na dahar di warung..
      C#
nga-garodin..
                         F#m F#
manggih maghrib marilu buka..

         Bm
godin we hayoh jeng garodin
    F#m
pagawean hayoh we ulin
           C#
mending ngaraji..
                   F#m F#
tibatan gawe nga-godin..

         Bm
subuh na teh marilu sahur
      F#m
da beurang na dahar di warung..
      C#
nga-garodin..
                         F#m F#
manggih maghrib marilu buka..

         Bm
shalat jalan maks𝔦at jalan
       F#m
ngomongna teh ameh saimbang
    C#
ieu jalma..
                  F#m
otak na kudu ditimbang..

    Bm        F#m
garodin.. gararodin..
          C#
subuh salaur beurang na dahar
                 F#m..
maghrib miluan buka
Lihat Semua :

Tukang Baceo

Chord Kunci Gitar lainnya: