Kunci Gitar Titin Vernanda - Ngadepi Kowe



(Intro) C  F  Am G F..

                C
opo kowe ra ngerti..
                       F
sing paling njero ning atiku iki..
           Am
mung ono kowe..
       G                      D  F
sing bingung milih aku opo de'e..

           C
opo isih kurang..
                F
sabar ngadepi kowe sing tak sayang..
        Am
tekan kapan..
G              D
 bakal koyo ngene..
     F         G        C
mung iso manut karo dalane..

(Chorus)
D                      Bm
lalekno de'e.. ojo kok bagi atimu
       G
nek ngene ki caramu..
          A
mung gawe ngelu atiku..
Bm                   C
ojo kok pikir.. aku ora loro ati..
     Em
sementara ngene sik..
      Bb             F        C
wektu sing bakal.. nemoke dalane..

(Int.) C  F

         Am
(tekan kapan..)
G               D  F
 (bakal koyo ngene..)

 G         C
opo isih kurang..
                F
sabar ngadepi kowe sing tak sayang..
        Am
tekan kapan..
G              D
 bakal koyo ngene..
     F         G        C
mung iso manut karo dalane..

(Int.) G A Bm C#m D
       G A Bm C#m D
       G A Bm C#m D
       G...

(Chorus)
D                      Bm
lalekno de'e.. ojo kok bagi atimu
       G
nek ngene ki caramu..
          A
mung gawe ngelu atiku..
Bm                   F#m
ojo kok pikir.. aku ora loro ati..
     Em
sementara ngene sik..
      C              G        D
wektu sing bakal.. nemoke dalane..
Lihat Semua Chord Titin Vernanda
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.