Kunci Gitar Tasya Rosmala - Dudu Jodhomu



Capo di fret 4

(Intro) Am G F 
        Dm A G#m

C                CMaj7
wes tak bethek.. wes tak batin
C7                 F
 opo biso nahan ngucap janji
   F          Fm    C
janji sing ra bakal dumadi
 Dm   F            G         Dm G
anane mung.. waspo ing pipi..

C              CMaj7
ra ono sing.. iso di salahke
C7                  F
aku kowe wis bedo mulo bukane
   Fm        G#m    Am     D
lumrah yen saiki di pisah..ke..
     F         G             C     G# G
ning ajure ati ra.. iso di delikne..

Dm                  F
dudu salahku.. dudu dosamu
           C                 G
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
Dm                        F
senadyan abot ninggalake sliramu
       C                G
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

(Chorus)
    C            F           G
sumebyar lintang ning awang awang
E        Am
podo nyekseni..
    Dm            G
aku lan kowe.. ngucap janji..
G          C
bakal nyawiji..
     F            G
tekaning pedut nandakake
E               Am
yen Gusti tan ngrestui..

        Dm
mugo perpisahan iki..
      G            Em
dalan kang di restui..
        Am       F
mugo perpisahan iki..
   G            Dm  G -G#m Am  D
enggal'o antuk.. jampi..

(Int.) F E Am Bm C C-C#

Dm                  F
dudu salahku.. dudu dosamu
           C                 G
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
Dm                       F
senadyan abot ninggalke sliramu
       C                G     
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

(Chorus)
    C            F           G
sumebyar lintang ning awang awang
E        Am
podo nyekseni..
    Dm            G
aku lan kowe.. ngucap janji..
G          C
bakal nyawiji..
     F            G
tekaning pedut nandakake
E               Am
yen Gusti tan ngrestui
        Dm
mugo perpisahan iki..
      G            E
dalan kang di restui..
        Am       F
mugo perpisahan iki..
   G            Am  G F
enggal'o antuk.. jampi..
   Am  G F
hooo ho..


Tasya Rosmala - Dudu Jodhomu

(Intro) C#m B A 
        F#m C# Cm

E                EMaj7
wes tak bethek.. wes tak batin
E7                 A
 opo biso nahan ngucap janji
   A          Am    E
janji sing ra bakal dumadi
 F#m  A            B         F#m B
anane mung.. waspo ing pipi..

E              EMaj7
ra ono sing.. iso di salahke
E7                  A
aku kowe wis bedo mulo bukane
   Am        Cm     C#m    F#
lumrah yen saiki di pisah..ke..
     A         B             E     C B
ning ajure ati ra.. iso di delikne..

F#m                 A
dudu salahku.. dudu dosamu
           E                 B
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
F#m                       A
senadyan abot ninggalake sliramu
       E                B
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

(Chorus)
    E            A           B
sumebyar lintang ning awang awang
G#       C#m
podo nyekseni..
    F#m           B
aku lan kowe.. ngucap janji..
B          E
bakal nyawiji..
     A            B
tekaning pedut nandakake
G#              C#m
yen Gusti tan ngrestui..

        F#m
mugo perpisahan iki..
      B            G#m
dalan kang di restui..
        C#m      A
mugo perpisahan iki..
   B            F#m B -Cm C#m F#
enggal'o antuk.. jampi..

(Int.) A G# C#m D#m E E-F

F#m                 A
dudu salahku.. dudu dosamu
           E                 B
pancen tresno.. ra kudu nyawiji..
F#m                      A
senadyan abot ninggalke sliramu
       E                B     
wong bagus.. aku dudu jodhomu..

(Chorus)
    E            A           B
sumebyar lintang ning awang awang
G#       C#m
podo nyekseni..
    F#m           B
aku lan kowe.. ngucap janji..
B          E
bakal nyawiji..
     A            B
tekaning pedut nandakake
G#              C#m
yen Gusti tan ngrestui
        F#m
mugo perpisahan iki..
      B            G#
dalan kang di restui..
        C#m      A
mugo perpisahan iki..
   B            C#m B A
enggal'o antuk.. jampi..
   C#m B A
hooo ho..

Tasya Rosmala

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :