Kunci Gitar Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle



Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am Dm G C C7
        F G Em Am Dm G C..

       F             G       Em
matursuwun wes gelem nerimo aku..
         Am           Dm
nate singgah ning uripku..
        G            C         C7
yo ra suwe tapi.. kelingan rasane..
   F        G           Em          Am
mlaku bebarengan.. karo gandengan tangan..
       Dm         G          C
mugo kowe tak.. sayang temenanan..

 C      G       Am
opo.. kowe ora eleng..
   F       Em           Dm
janji.. janjimu seng mbiyen..
  F         G            C          Am
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          F       G        C
karo wong liyo.. aku ora lilo..

(Chorus)
 F        G
aku raiso nerimo..
  C            Am
kowe nggandeng wong liyo
  F        G           C  C7
kae kowe tau ngomong piye..
  F            G
rabakal ninggalke aku
  C          Am
tapi nyatane palsu..
      F            G           C C7
tresnamu mencla-mencle dupak wae..

(Int.) F G Em Am Dm G C C7
       F G Em Am Dm G C..

 C                   F
aku seng berjuang.. aku seng kelaran..
  Dm                     F         G
kowe mileh dalan dewe.. amergo kahanan..
C              F
maju kelaran.. mundur kelangan..
       Dm             G         C
mugo kowe ntok sing luweh temenanan..

 C      G       Am
opo.. kowe ora eleng..
   F       Em           Dm
janji.. janjimu seng mbiyen..
  F         G            C          Am
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          F       G        C
karo wong liyo.. aku ora lilo..

(Chorus)
 F        G
aku raiso nerimo..
  C            Am
kowe nggandeng wong liyo
  F        G           C  C7
kae kowe tau ngomong piye..
  F            G
rabakal ninggalke aku
  C          Am
tapi nyatane palsu..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..

 F        G
aku raiso nerimo..
  C            Am
kowe nggandeng wong liyo
  F        G           C  C7
kae kowe tau ngomong piye..
  F            G
rabakal ninggalke aku
  C          Am
tapi nyatane palsu..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..
      F            G           C
tresnamu mencla-mencle dupak wae..



Tangkled Official - Tresno Mencla-Mencle

(Intro) G A F#m Bm Em A D D7
        G A F#m Bm Em A D..

       G             A       F#m
matursuwun wes gelem nerimo aku..
         Bm           Em
nate singgah ning uripku..
        A            D         D7
yo ra suwe tapi.. kelingan rasane..
   G        A           F#m         Bm
mlaku bebarengan.. karo gandengan tangan..
       Em         A          D
mugo kowe tak.. sayang temenanan..

 D      A       Bm
opo.. kowe ora eleng..
   G       F#m          Em
janji.. janjimu seng mbiyen..
  G         A            D          Bm
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          G       A        D
karo wong liyo.. aku ora lilo..

(Chorus)
 G        A
aku raiso nerimo..
  D            Bm
kowe nggandeng wong liyo
  G        A           D  D7
kae kowe tau ngomong piye..
  G            A
rabakal ninggalke aku
  D          Bm
tapi nyatane palsu..
      G            A           D D7
tresnamu mencla-mencle dupak wae..

(Int.) G A F#m Bm Em A D D7
       G A F#m Bm Em A D..

 D                   G
aku seng berjuang.. aku seng kelaran..
  Em                     G         A
kowe mileh dalan dewe.. amergo kahanan..
D              G
maju kelaran.. mundur kelangan..
       Em             A         D
mugo kowe ntok sing luweh temenanan..

 D      A       Bm
opo.. kowe ora eleng..
   G       F#m          Em
janji.. janjimu seng mbiyen..
  G         A            D          Bm
tau ngomong tresno saiki malah ngeliyo..
          G       A        D
karo wong liyo.. aku ora lilo..

(Chorus)
 G        A
aku raiso nerimo..
  D            Bm
kowe nggandeng wong liyo
  G        A           D  D7
kae kowe tau ngomong piye..
  G            A
rabakal ninggalke aku
  D          Bm
tapi nyatane palsu..
      G            A           D
tresnamu mencla-mencle dupak wae..

 G        A
aku raiso nerimo..
  D            Bm
kowe nggandeng wong liyo
  G        A           D  D7
kae kowe tau ngomong piye..
  G            A
rabakal ninggalke aku
  D          Bm
tapi nyatane palsu..
      G            A           D
tresnamu mencla-mencle dupak wae..
      G            A           D
tresnamu mencla-mencle dupak wae..
      G            A           D
tresnamu mencla-mencle dupak wae..
Lihat Semua :

Tangkled Official

Chord Kunci Gitar lainnya: