Kunci Gitar Tangkled Official - Nafsuku



(Intro) C Em F G
        C Em F G

C
kangen ning jero ati..
Em
kanggo kwe sing tak tresnani
F
senajan koyo ngimpi..
G                       C
doh lae kebangeten kowe iki..

C
nganti lali rasane..
Em
roso tresnoku karo kowe..
F
kabeh tak upayake..
G                           C
perjuanganku iki, sing ning ati..

     Dm    G        C     Am
loro atiku.. kok mbangeti..
     Dm    G          C
loro atiku.. sing tak rasake..

(Intro) Dm G Am
        F G C

(Chorus)
       C      G          Am
duh Gusti.. cukup semene wae..
  F        G           Am
loro ati.. sing ta rasake..
 F              G
ora bakal.. tak baleni..
 F              G
ora bakal.. tak getuni..
   F         G      C
mergo pilihanmu ora aku..

 C           G            Am
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
    F        G          Am
senajan ati iki rodok loro..
 F              G
aku bakal nahan diriku
 F              G
aku bakal nahan nafsuku
  F          G           C
kowe lan aku ra bakal nyatu..

(Int.) C Em F G
       C Em F G

C
kangen ning jero ati..
Em
kanggo kwe sing tak tresnani
F
senajan koyo ngimpi..
G                       C
doh lae kebangeten kowe iki..

C
nganti lali rasane..
Em
roso tresnoku karo kowe..
F
kabeh tak upayake..
G                           C
perjuanganku iki, sing ning ati..

     Dm    G        C     Am
loro atiku.. kok mbangeti..
     Dm    G          C
loro atiku.. sing tak rasake..

(Intro) Dm G Am
        F G C

(Chorus)
       C      G          Am
duh Gusti.. cukup semene wae..
  F        G           Am
loro ati.. sing ta rasake..
 F              G
ora bakal.. tak baleni..
 F              G
ora bakal.. tak getuni..
   F         G      C
mergo pilihanmu ora aku..

 C           G            Am
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
    F        G          Am
senajan ati iki rodok loro..
 F              G
aku bakal nahan diriku
 F              G
aku bakal nahan nafsuku
  F          G        C
kowe lan aku ra bakal nyatu..

 C           G            Am
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
    F        G          Am
senajan ati iki rodok loro..
 F              G
aku bakal nahan diriku
 F              G
aku bakal nahan nafsuku
  F          G           C
kowe lan aku ra bakal nyatu..
Lihat Semua :

Tangkled Official

Chord Kunci Gitar lainnya: