Kunci Gitar Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi



Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em
        F Em Dm G..

  C       G         Am        Em
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
F                      C
iki sing lagi tak rasakke..
Dm       G           Em        Am
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
            Dm            G        C
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..

C        G          Am        Em
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
F          G        C
dilancarke sakkabehane..
Dm         G     Em         Am
sing ngancani.. esuk awan bengi..
       Dm        G           C
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
G                   Am           F
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Dm         G            C
 aku lan kowe ngucap janji..
G                      Am  F
 tansah bungah rasane ati iki..
       Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..

(Int.) Am  Em  Dm G C

     Am                Em         F G C
haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..

C        G          Am        Em
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
F          G        C
dilancarke sakkabehane..
Dm         G     Em         Am
sing ngancani.. esuk awan bengi..
       Dm        G           C
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
G                   Am           F
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Dm         G            C
 aku lan kowe ngucap janji..
G                      Am  F
 tansah bungah rasane ati iki..
       Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..

G                   Am           F
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Dm         G            C
 aku lan kowe ngucap janji..
G                      Am  F
 tansah bungah rasane ati iki..
       Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..
       Dm       G         C
semoga kita.. sehidup semati..



Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi

(Intro) D A Bm F#m
        G F#m Em A..

  D       A         Bm        F#m
kabeh.. malih.. naliko karo kowe..
G                      D
iki sing lagi tak rasakke..
Em       A           F#m       Bm
mung.. kowe.. sing bahagiakke ati..
            Em            A        D
senajan wis akeh.. sing gawe loro ati..

D        A          Bm        F#m
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
G          A        D
dilancarke sakkabehane..
Em         A     F#m        Bm
sing ngancani.. esuk awan bengi..
       Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
A                   Bm           G
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Em         A            D
 aku lan kowe ngucap janji..
A                      Bm  G
 tansah bungah rasane ati iki..
       Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..

(Int.) Bm  F#m  Em A D

     Bm                F#m        G A D
haa aa.. haa aa.. haa aa.. haa aa..

D        A          Bm        F#m
yen.. pancen.. takdire karo kowe..
G          A        D
dilancarke sakkabehane..
Em         A     F#m        Bm
sing ngancani.. esuk awan bengi..
       Em        A           D
mugo wae Gusti.. sing merestui..

(Chorus)
A                   Bm           G
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Em         A            D
 aku lan kowe ngucap janji..
A                      Bm  G
 tansah bungah rasane ati iki..
       Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..

A                   Bm           G
 tugu kartini.. iki sing dadi saksi..
Em         A            D
 aku lan kowe ngucap janji..
A                      Bm  G
 tansah bungah rasane ati iki..
       Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..
       Em       A         D
semoga kita.. sehidup semati..

Chord Skaustik

Chord Skaustik - Tugu Kartini Dadi Saksi

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :