Kunci Gitar SKA 86 - Mantan Djancuk (Reggae SKA)


AutoScroll  

Siap nggeh (nggih bro)
bareng yo (yoman..)
ji ro lu pat

Capo di fret 2

(Intro) C  Am  F G C
        C  Am  F G C
        C  Am  F G C
        C  Am  F G C

C
 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Am                                  F
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
              G                      C
Kowe nginbok.. talking talking karo aku

C                                 Am
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                         F
Wes suwe ra nyawang kowe ku dadi melu rindu
                   G
Gawe pikir (gawe pikir)
                     C
piker ke sing dudu dudu

  Am                           Em
Oooh.. namun lihat apa yang terjadi
                   Dm
Ternyata semua itu palsu
                           G
Janjine pengen ketemu karo aku
                              G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C                      Am
Sayang jare kowe masih sayang
                  F   G          C
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 Pancen kowe tego

C
 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Am                                     F
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
               G                      C
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan

C                                      Am
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 F
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                    G                   C
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

  Am                              Em
Oooh.. dan lihat apa yang tlah terjadi
                   Dm
Ternyata semua itu palsu
                            G
Janjine kepengen balen karo aku
                              G
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
C                        Am
Sayang jarene kowe masih sayang
                  F   G          C
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 pancen kowe tego..

C                        Am
Sayang jarene kowe masih sayang
                  F   G          C
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
        C
(jebule kowe ngapusi)
C                          Am
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     F
Kowe lungo karo wong liyo..
G         C
 pancen kowe tego

(Ending) C  Am  F G C
         C  Am  F G C



SKA 86 - Mantan Djancuk (Reggae SKA)

Siap nggeh (nggih bro)
bareng yo (yoman..)
ji ro lu pat

(Intro) D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D
        D  Bm  G A D

D
 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
Bm                                  G
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
              A                      D
Kowe nginbok.. talking talking karo aku

D                                 Bm
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                         G
Wes suwe ra nyawang kowe ku dadi melu rindu
                   A
Gawe pikir (gawe pikir)
                     D
piker ke sing dudu dudu

  Bm                           F#m
Oooh.. namun lihat apa yang terjadi
                   Em
Ternyata semua itu palsu
                           A
Janjine pengen ketemu karo aku
                              A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D                      Bm
Sayang jare kowe masih sayang
                  G   A          D
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 Pancen kowe tego

D
 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
Bm                                     G
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
               A                      D
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan

D                                      Bm
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 G
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                    A                   D
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

  Bm                              F#m
Oooh.. dan lihat apa yang tlah terjadi
                   Em
Ternyata semua itu palsu
                            A
Janjine kepengen balen karo aku
                              A
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
D                        Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
                  G   A          D
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 pancen kowe tego..

D                        Bm
Sayang jarene kowe masih sayang
                  G   A          D
Jare kowe masih kelangan.. ning aku..
        D
(jebule kowe ngapusi)
D                          Bm
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     G
Kowe lungo karo wong liyo..
A         D
 pancen kowe tego

(Ending) D  Bm  G A D
         D  Bm  G A D
Lihat semua chord SKA 86
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: