Shinta Arsinta - Konco Jadi Rabi Chord Mudah

(Intro) Am F C G (4x)

Am                 Em
sopo sing songko dadi tresno
   F         G       C
awale.. mung kok dolanan..
Dm              Am
mulane nggo gojekan..
      F                  G
saiki mergone nggawe perasaan..

Am                 Em
sopo sing ngerti karep ati
      F      G    C
angel rosone di setel..
  Dm                Am
nanging arep piye meneh..
        F                   G
jalaran kulino tuwoh dadi roso..

      F            G
konco dolan dadi sisiran..
      C            E
penak'e digawe kelonan..

(Chorus)
             Am
kowe ngerti aku yang,
             G
aku ngerti kowe
    G                       Am
senadjan aku mbiyen konco dewe
   F                        Dm
saiki kowe wes tak wanti-wanti..
     Dm                   E
mergane aku wes tak gawe ati..

               Am
aku tenan love you beb,
                G
kowe tenan love me..
     G                       Am
jo lali opo meneh mbok blenjani
      F                 Dm
njogo tresno lan njogo ati..
    E                       Am
setio tresno nganti tekan mati..

(Int.) Am F C G (4x)

Am                 Em
sopo sing ngerti karep ati
      F      G    C
angel rosone di setel..
  Dm                Am
nanging arep piye meneh..
        F                   G
jalaran kulino tuwoh dadi roso..

      F            G
konco dolan dadi sisiran..
      C            E
penak'e digawe kelonan..

(Chorus)
             Am
kowe ngerti aku yang,
             G
aku ngerti kowe
    G                       Am
senadjan aku mbiyen konco dewe
   F                        Dm
saiki kowe wes tak wanti-wanti..
     Dm                   E
mergane aku wes tak gawe ati..

               Am
aku tenan love you beb,
                G
kowe tenan love me..
     G                       Am
jo lali opo meneh mbok blenjani
      F                 Dm
njogo tresno lan njogo ati..
    E                       Am
setio tresno nganti tekan mati..

             Am
kowe ngerti aku yang,
             G
aku ngerti kowe
    G                       Am
senadjan aku mbiyen konco dewe
   F                        Dm
saiki kowe wes tak wanti-wanti..
     Dm                   E
mergane aku wes tak gawe ati..

               Am
aku tenan love you beb,
                G
kowe tenan love me..
     G                       Am
jo lali opo meneh mbok blenjani
      F                 Dm
njogo tresno lan njogo ati..
    E                       Am
setio tresno nganti tekan mati..

(Outro) Am F C G
        Am F C G Am

Chord Konco Jadi Rabi