Kunci Gitar Shinta Arsinta - Joko Tingkir Chord




Capo : fret 2

(Intro) Em  Em Bm
        D C Am Em D Em
        Em  Em Bm
        D C Am Em D Em..

         Em
joko tingkir ngombe dawet..
       Em          Bm
jo dipikir marai mumet..
         D                 C
ngopek jamur nggone mbah wage
           Am                  Em
pantang mundur terus nyambut gawe
           D                   Em
pantang mundur terus nyambut gawe..

          Em
ning banyuwangi tuku ketan..
        Em           Bm
iki cerito anak rantauan..
         D           C
lombok rawit pedes tenan
        Am                Em
golek duwet kanggo masa depan
        D                 Em
golek duwet kanggo masa depan..

         Em
rokok klobot ning ngisor wit mlinjo..
        Em                 Bm
paling abot ninggal anak bojo..
       D               C
tuku donat ning kalimantan
          Am                 Em
tetep semangat kanggo masa depan
          D                  Em
tetep semangat kanggo masa depan..

           Em
godong kenikir godong koro..
       Em               Bm
jo dipikir aku arep ngliyo..
         D            C
mangan jamur mangan koro
      Am               Em
aku jujur kowe ra percoyo
      D                Em
aku jujur kowe ra percoyo..

(Int.) Em  Em Bm
       D C Am Em D Em..

         Em
joko tingkir ngombe dawet..
       Em          D
jo dipikir marai mumet..
         D                 C
ngopek jamur nggone mbah wage
           Am                  Em
pantang mundur terus nyambut gawe
           D                   Em
pantang mundur terus nyambut gawe..

          Em
ning banyuwangi tuku ketan..
        Em           Bm
iki cerito anak rantauan..
         D           C
lombok rawit pedes tenan
        Am                Em
golek duwet kanggo masa depan
        D                 Em
golek duwet kanggo masa depan..

         Em
rokok klobot ning ngisor wit mlinjo..
        Em                 Bm
paling abot ninggal anak bojo..
       D               C
tuku donat ning kalimantan
          Am                 Em
tetep semangat kanggo masa depan
          D                  Em
tetep semangat kanggo masa depan..

           Em
godong kenikir godong koro..
       Em               Bm
jo dipikir aku arep ngliyo..
         D            C
mangan jamur mangan koro
      Am               Em
aku jujur kowe ra percoyo
      D                Em
aku jujur kowe ra percoyo..

         Em
joko tingkir ngombe dawet..
       Em          D
jo dipikir marai mumet..
         D                 C
ngopek jamur nggone mbah wage
           Am                  Em
pantang mundur terus nyambut gawe
           D                   Em
pantang mundur terus nyambut gawe..

         Em
joko tingkir ngombe dawet..
       Em          D
jo dipikir marai mumet..
         D                 C
ngopek jamur nggone mbah wage
           Am                  Em
pantang mundur terus nyambut gawe
           D                   Em
pantang mundur terus nyambut gawe..



Shinta Arsinta - Joko Tingkir

(Intro) F#m  F#m C#m
        E D Bm F#m E F#m
        F#m  F#m C#m
        E D Bm F#m E F#m..

         F#m
joko tingkir ngombe dawet..
       F#m         C#m
jo dipikir marai mumet..
         E                 D
ngopek jamur nggone mbah wage
           Bm                  F#m
pantang mundur terus nyambut gawe
           E                   F#m
pantang mundur terus nyambut gawe..

          F#m
ning banyuwangi tuku ketan..
        F#m          C#m
iki cerito anak rantauan..
         E           D
lombok rawit pedes tenan
        Bm                F#m
golek duwet kanggo masa depan
        E                 F#m
golek duwet kanggo masa depan..

         F#m
rokok klobot ning ngisor wit mlinjo..
        F#m                C#m
paling abot ninggal anak bojo..
       E               D
tuku donat ning kalimantan
          Bm                 F#m
tetep semangat kanggo masa depan
          E                  F#m
tetep semangat kanggo masa depan..

           F#m
godong kenikir godong koro..
       F#m              C#m
jo dipikir aku arep ngliyo..
         E            D
mangan jamur mangan koro
      Bm               F#m
aku jujur kowe ra percoyo
      E                F#m
aku jujur kowe ra percoyo..

(Int.) F#m  F#m C#m
       E D Bm F#m E F#m..

         F#m
joko tingkir ngombe dawet..
       F#m         E
jo dipikir marai mumet..
         E                 D
ngopek jamur nggone mbah wage
           Bm                  F#m
pantang mundur terus nyambut gawe
           E                   F#m
pantang mundur terus nyambut gawe..

          F#m
ning banyuwangi tuku ketan..
        F#m          C#m
iki cerito anak rantauan..
         E           D
lombok rawit pedes tenan
        Bm                F#m
golek duwet kanggo masa depan
        E                 F#m
golek duwet kanggo masa depan..

         F#m
rokok klobot ning ngisor wit mlinjo..
        F#m                C#m
paling abot ninggal anak bojo..
       E               D
tuku donat ning kalimantan
          Bm                 F#m
tetep semangat kanggo masa depan
          E                  F#m
tetep semangat kanggo masa depan..

           F#m
godong kenikir godong koro..
       F#m              C#m
jo dipikir aku arep ngliyo..
         E            D
mangan jamur mangan koro
      Bm               F#m
aku jujur kowe ra percoyo
      E                F#m
aku jujur kowe ra percoyo..

         F#m
joko tingkir ngombe dawet..
       F#m         E
jo dipikir marai mumet..
         E                 D
ngopek jamur nggone mbah wage
           Bm                  F#m
pantang mundur terus nyambut gawe
           E                   F#m
pantang mundur terus nyambut gawe..

         F#m
joko tingkir ngombe dawet..
       F#m         E
jo dipikir marai mumet..
         E                 D
ngopek jamur nggone mbah wage
           Bm                  F#m
pantang mundur terus nyambut gawe
           E                   F#m
pantang mundur terus nyambut gawe..

Chord Shinta Arsinta - Joko Tingkir

Lihat Semua :