Kunci Gitar Shinta Arsinta - Getunku



Capo di fret 2

(Intro) C  D  G D/F# Em
        A  D  G

                C
mbiyen aku nolak tresnamu
D                    G
 mbiyen ora nganggep rosomu..
                C
tapi saiki kowe mlayu
D                   G
 getun tibo ning mburiku..

               Am
karep atiku mbaleni..
D                    G
 tresno tulusmu sing wingi..
                    Am
ngalor ngidul tak goleki..
D                     G
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
               C            D
getun atiku raiso.. di tambani..
                G    D/F# Em
kenangan iki raiso dibaleni
           Am
atiku soyo loro..
       D                      G
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                 C                  D
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                       G   D/F#   Em
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          Am
kabeh iki salahku..
      D                    G
aku sadar nggawe kowe loro ati..

(Int.) C  D  Bm  Em
       Am  D  G

               Am
karep atiku mbaleni..
D                    G
 tresno tulusmu sing wingi..
                    Am
ngalor ngidul tak goleki..
D                     G
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
               C            D
getun atiku raiso.. di tambani..
                G    D/F# Em
kenangan iki raiso dibaleni..
           Am
atiku soyo loro..
       D                      G
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                 C                  D
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                       G   D/F#   Em
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          Am
kabeh iki salahku..
      D                    G
aku sadar nggawe kowe loro ati..

          Am
kabeh iki salahku..
      D                    G
aku sadar nggawe kowe loro ati..



Shinta Arsinta - Getunku

(Intro) D  E  A E/G# F#m
        B  E  A

                D
mbiyen aku nolak tresnamu
E                    A
 mbiyen ora nganggep rosomu..
                D
tapi saiki kowe mlayu
E                   A
 getun tibo ning mburiku..

               Bm
karep atiku mbaleni..
E                    A
 tresno tulusmu sing wingi..
                    Bm
ngalor ngidul tak goleki..
E                     A
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
               D            E
getun atiku raiso.. di tambani..
                A    E/G# F#m
kenangan iki raiso dibaleni
           Bm
atiku soyo loro..
       E                      A
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                 D                  E
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                       A   E/G#   F#m
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          Bm
kabeh iki salahku..
      E                    A
aku sadar nggawe kowe loro ati..

(Int.) D  E  C#m  F#m
       Bm  E  A

               Bm
karep atiku mbaleni..
E                    A
 tresno tulusmu sing wingi..
                    Bm
ngalor ngidul tak goleki..
E                     A
 nanging paranmu ning endi..

(Chorus)
               D            E
getun atiku raiso.. di tambani..
                A    E/G# F#m
kenangan iki raiso dibaleni..
           Bm
atiku soyo loro..
       E                      A
krungu kabar saiki kowe nduwe ganti..

                 D                  E
esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                       A   E/G#   F#m
yen eling tresnomu nek aku sing wingi..
          Bm
kabeh iki salahku..
      E                    A
aku sadar nggawe kowe loro ati..

          Bm
kabeh iki salahku..
      E                    A
aku sadar nggawe kowe loro ati..
Lihat Semua Chord Shinta Arsinta
Posted on : by
Related Chords: