Kunci Gitar Shinta Arsinta - Atiku Dudu Watu



Capo di fret 1

(Intro) Em  Bm  C  G
        Am  Em  Am Bm Em

Em              Bm
aku ra kuat.. terus mbok larani..
C               G
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
Em            Bm
cobo awakmu.. ngerti rasane..
C           D         G    Bm
sing ditresnani.. nglarani..

Em             Bm
opo tresnoku.. seh kurang gede..
C               G
nganti awakmu.. nompo liyane..
Em           Bm
opo awakmu.. ra mesakne aku..
C         D     G
tego gawe loro atiku..

(Intro) Am Em Am Bm

(Chorus)
Am                 Em
atiku iki dudu songko watu..
    Am                G
yen dilarani ora biso tatu..
Am                  Em
siji njalukku welasono aku..
      C     Bm            Em
wes cukup.. tatu sing tak tompo..

(Intro) C D

Em              Bm
aku ra kuat.. terus mbok larani..
C               G
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
Em            Bm
cobo awakmu.. ngerti rasane..
C           D         G    Bm
sing ditresnani.. nglarani..

Em             Bm
opo tresnoku.. seh kurang gede..
C               G
nganti awakmu.. nompo liyane..
Em           Bm
opo awakmu.. ra mesakne aku..
C         D     G
tego gawe loro atiku..

(Intro) Am Em Am Bm

(Chorus)
Am                 Em
atiku iki dudu songko watu..
    Am                G
yen dilarani ora biso tatu..
Am                  Em
siji njalukku welasono aku..
      C     Bm            Em
wes cukup.. tatu sing tak tompo..
      C     Bm            Em
wes cukup.. tatu sing tak tompo..



Shinta Arsinta - Atiku Dudu Watu

(Intro) Fm  Cm  C#  G#
        A#m  Fm  A#m Cm Fm

Fm              Cm
aku ra kuat.. terus mbok larani..
C#              G#
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
Fm            Cm
cobo awakmu.. ngerti rasane..
C#          D#        G#   Cm
sing ditresnani.. nglarani..

Fm             Cm
opo tresnoku.. seh kurang gede..
C#              G#
nganti awakmu.. nompo liyane..
Fm           Cm
opo awakmu.. ra mesakne aku..
C#        D#    G#
tego gawe loro atiku..

(Intro) A#m Fm A#m Cm

(Chorus)
A#m                Fm
atiku iki dudu songko watu..
    A#m               G#
yen dilarani ora biso tatu..
A#m                 Fm
siji njalukku welasono aku..
      C#    Cm            Fm
wes cukup.. tatu sing tak tompo..

(Intro) C# D#

Fm              Cm
aku ra kuat.. terus mbok larani..
C#              G#
aku ra kuat.. terus mbok apusi..
Fm            Cm
cobo awakmu.. ngerti rasane..
C#          D#        G#   Cm
sing ditresnani.. nglarani..

Fm             Cm
opo tresnoku.. seh kurang gede..
C#              G#
nganti awakmu.. nompo liyane..
Fm           Cm
opo awakmu.. ra mesakne aku..
C#        D#    G#
tego gawe loro atiku..

(Intro) A#m Fm A#m Cm

(Chorus)
A#m                Fm
atiku iki dudu songko watu..
    A#m               G#
yen dilarani ora biso tatu..
A#m                 Fm
siji njalukku welasono aku..
      C#    Cm            Fm
wes cukup.. tatu sing tak tompo..
      C#    Cm            Fm
wes cukup.. tatu sing tak tompo..
Lihat Semua Chord Shinta Arsinta
Posted on : by
Related Chords: