Kunci Gitar Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe



(Intro) F G Em Am Dm  G

      C            G/B
jero ati ku mung siji
         Am            G
jenengmu sing tak anti-anti
        F        G
nanging tresnoku iki
           C
malah mbok tatoni..

    F           G
aku sing mesti ono..
         Em         Am
naliko kowe netes moto..
    Dm
aku sing mesti ono
    G
naliko kowe butuh konco..

       C           G/B
jo dikenang masa lalu
       Am         G
kabeh iku wes pilihanmu
        F
mbuwang gematiku
G           C
kowe ninggalke aku..

  F          G
saiki kowe gelo..
    Em              Am
kae mung nggawe sengsoro
   Dm
saiki kowe teko
       G
ngajak balen sambung roso..

(Chorus)
    F       G      Em
aku raiso.. aku raiso..
          A        Dm
mbok kiro aku ra nelongso..
      G          C
nalikane kowe gandeng wong liyo..

    F        G        E          Am
aku raiso wisbeno wae aku wes trimo
  Dm
rasah digetuni
         F        G        C   F G
raperlu mbaleni dalane cerito..

         C         Em
cukup ngene karo kowe..
        Am         Em
sbatas uwes tau nduwe
           F         G          C
mbok kuwat-kuwatke wae anggonmu lakune..

  F          G
saiki kowe gelo..
    Em              Am
kae mung nggawe sengsoro
   Dm
saiki kowe teko
       G
ngajak balen sambung roso..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G E Am Dm  G..

(Chorus)
    F       G      Em
aku raiso.. aku raiso..
          A        Dm
mbok kiro aku ra nelongso..
      G          C
nalikane kowe gandeng wong liyo..

    F        G        E          Am
aku raiso wisbeno wae aku wes trimo
  Dm
rasah digetuni
         F        G        C
raperlu mbaleni dalane cerito..

(Outro) F G E Am Dm G C



Putri Varenza - Sebatas Tau Nduwe

(Intro) C# D# Cm Fm A#m  D#

      G#           D#/G
jero ati ku mung siji
         Fm            D#
jenengmu sing tak anti-anti
        C#       D#
nanging tresnoku iki
           G#
malah mbok tatoni..

    C#          D#
aku sing mesti ono..
         Cm         Fm
naliko kowe netes moto..
    A#m
aku sing mesti ono
    D#
naliko kowe butuh konco..

       G#          D#/G
jo dikenang masa lalu
       Fm         D#
kabeh iku wes pilihanmu
        C#
mbuwang gematiku
D#          G#
kowe ninggalke aku..

  C#         D#
saiki kowe gelo..
    Cm              Fm
kae mung nggawe sengsoro
   A#m
saiki kowe teko
       D#
ngajak balen sambung roso..

(Chorus)
    C#      D#     Cm
aku raiso.. aku raiso..
          F        A#m
mbok kiro aku ra nelongso..
      D#         G#
nalikane kowe gandeng wong liyo..

    C#       D#       C          Fm
aku raiso wisbeno wae aku wes trimo
  A#m
rasah digetuni
         C#       D#       G#  C# D#
raperlu mbaleni dalane cerito..

         G#        Cm
cukup ngene karo kowe..
        Fm         Cm
sbatas uwes tau nduwe
           C#        D#         G#
mbok kuwat-kuwatke wae anggonmu lakune..

  C#         D#
saiki kowe gelo..
    Cm              Fm
kae mung nggawe sengsoro
   A#m
saiki kowe teko
       D#
ngajak balen sambung roso..

(Int.) C# D# Cm Fm A#m D# G#
       C# D# C Fm A#m  D#..

(Chorus)
    C#      D#     Cm
aku raiso.. aku raiso..
          F        A#m
mbok kiro aku ra nelongso..
      D#         G#
nalikane kowe gandeng wong liyo..

    C#       D#       C          Fm
aku raiso wisbeno wae aku wes trimo
  A#m
rasah digetuni
         C#       D#       G#
raperlu mbaleni dalane cerito..

(Outro) C# D# C Fm A#m D# G#
Lihat Semua Chord Putri Varenza
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.