Kunci Gitar Semarpatih - Bedo Keyakinan



(Intro) C G/B C D..
       -G/B C D Em -D Am  Cm..

G           Bm
yen tak rasake dewe
  C             G
soyo remuk ning ati
C         G
rabakal dadi siji
    Am         D
san soyo nglarani..

G            Bm
kudu nandang prihatin
  C           G
bebarengan ro kowe..
C      Bm      D        G
amergo dongane bedo carane..

Em           Bm
pancen salah aku
       C           G
ngarep tresno sliramu..
Em         Bm
kudu sabar aku..
       C   D       G
pancen aku sing kleru..

(Intro) Am D G

(Chorus)
             C     D
Gusti tulungono.. aku..
             G    Bm        Em
Gusti paringono.. jembar atiku..
       Am
ora gampang..
 D                     G
ora gampang pacobanku iki..

             C      D
pancene ora iso.. dadi siji
            G    Bm           Em
pancen ora iso.. tekan ning pati..
       Am         C          Bm
pancen angel.. pancen angel adewe..
     Am  D   G
bedo keyakinane..

(Int.) Em D Am
       Em D C  Am  C  D..

G            Bm
kudu nandang prihatin
  C           G
bebarengan ro kowe..
C      Bm      D        G
amergo dongane bedo carane..

Em           Bm
pancen salah aku
       C           G
ngarep tresno sliramu..
Em         Bm
kudu sabar aku..
       C   D       G
pancen aku sing kleru..

(Intro) Am D G

(Chorus)
             C     D
Gusti tulungono.. aku..
             G    Bm        Em
Gusti paringono.. jembar atiku..
       Am
ora gampang..
 D                     G
ora gampang pacobanku iki..

             C      D
pancene ora iso.. dadi siji
            G    Bm           Em
pancen ora iso.. tekan ning pati..
       Am         C          Bm
pancen angel.. pancen angel adewe..
     Am  D   Am Bm C Bm
bedo keyakinane..
       Am     D             C D D7 G
pancen angel.. bedo keyakinane..



Semarpatih - Bedo Keyakinan

(Intro) D C#m D E..
       -C#m D E F#m -E Bm  Dm..

A           C#m
yen tak rasake dewe
  D             A
soyo remuk ning ati
D         A
rabakal dadi siji
    Bm         E
san soyo nglarani..

A            C#m
kudu nandang prihatin
  D           A
bebarengan ro kowe..
D      C#m     E        A
amergo dongane bedo carane..

F#m          C#m
pancen salah aku
       D           A
ngarep tresno sliramu..
F#m        C#m
kudu sabar aku..
       D   E       A
pancen aku sing kleru..

(Intro) Bm E A

(Chorus)
             D     E
Gusti tulungono.. aku..
             A    C#m       F#m
Gusti paringono.. jembar atiku..
       Bm
ora gampang..
 E                     A
ora gampang pacobanku iki..

             D      E
pancene ora iso.. dadi siji
            A    C#m          F#m
pancen ora iso.. tekan ning pati..
       Bm         D          C#m
pancen angel.. pancen angel adewe..
     Bm  E   A
bedo keyakinane..

(Int.) F#m E Bm
       F#m E D  Bm  D  E..

A            C#m
kudu nandang prihatin
  D           A
bebarengan ro kowe..
D      C#m     E        A
amergo dongane bedo carane..

F#m          C#m
pancen salah aku
       D           A
ngarep tresno sliramu..
F#m        C#m
kudu sabar aku..
       D   E       A
pancen aku sing kleru..

(Intro) Bm E A

(Chorus)
             D     E
Gusti tulungono.. aku..
             A    C#m       F#m
Gusti paringono.. jembar atiku..
       Bm
ora gampang..
 E                     A
ora gampang pacobanku iki..

             D      E
pancene ora iso.. dadi siji
            A    C#m          F#m
pancen ora iso.. tekan ning pati..
       Bm         D          C#m
pancen angel.. pancen angel adewe..
     Bm  E   Bm C#m D C#m
bedo keyakinane..
       Bm     E             D E E7 A
pancen angel.. bedo keyakinane..
Lihat Semua Chord Semarpatih
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.