Kunci Gitar Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji



Capo di fret 1

(Intro) Am Em Am Em

Am         Em
aku tresno ro kowe
Am             Em
tresno sing saktenane
Am            Em         F     E
kabeh wis tak kekke ro kowe atine.. 

Am         Em
nadyan aku wis nduwe
Am            Em
bojo sing sak tenane
Am          Em          F         E
nanging aku tresnone yo mung ro kowe..

(Rapp)
     Am
roso ati ra tenang 
     Em
mikirke selingkuhan
       Am
tansah tak awang-awang
      Em
mabur koyo layangan
    Am    
padahal bojo ning omah
     Em
mikirke dadi susah
     F
opo sing kudu dilakoni
 E
aku bingung sendiri..

Am
pancen tak akoni
Em
tresnoku setengah mati
Am
tapi aku ra wani
Em
ngingkari janji suci
F                    E
mungkin kowe udu jodoku
                Am
tapi aku sayang padamu
              Am
jujur seko njero.. atiku

  Dm          Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro..
  Dm          Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo..

(Chorus)
  Am          Em
sabar sak untoro sayang
F         C
aku yowis berjuang
 Dm          G    C     E
ndadekke ngimpi tenanan..
  Am        Em
mugo kabeh iso lancar
 F           C
mbuang kabeh kenangan
Dm           G      Am
ikhlas lan sabar, sayang..

(Rapp)
          Am   
ah cincin wis ngelingker
     Em
ning jari manisku
      Am
janji yowis tak ucap
     Em
ning ngarep penghulu
   Am
saiki yo uwis telat
     Em
arep ngomongke cidro
    F
aku mung ameh ndungo
     E
kowe iso bahagio..

    Am
senadyan statusku
   Em
saiki ora dewe
     Am
tapi ojo nganti leren
      Em
tresnaku karo kowe
     Am                 E
mugo-mugo kabeh dikei dalan
              Am
supoyo dadi padang
               Am  
anggone awak dewe le gendak'an..

  Dm          Am
sayang aku ikhlas trimo
  Dm          E
dadi sing keloro..
  Dm          Am
nadyan abot roso tresno
     E
sing tak songgo..

(Chorus)
  Am          Em
sabar sak untoro sayang
F         C
aku yowis berjuang
 Dm          G    C     E
ndadekke ngimpi tenanan..
  Am        Em
mugo kabeh iso lancar
 F           C
mbuang kabeh kenangan
Dm           G      Am
ikhlas lan sabar, sayang..

 Am          Em
aku mung iso nerimo
F           C
kowe nggone wong liyo
Dm        G        C    E
tresno raiso dipeksakno..

 Am         Em
aku tetep sayang kowe
F          C
tekane sak lawase
Dm      G            Am
aku bahagia nyawang kowe..

  Am          Em
tanganku wis ono cincin
F           C
janji setio lan suci
Dm     G      C    E
aku raiso.. nepati..

  Am            Em
kowe pancen tak tresnani
 F           C
mbiyen tekan saiki
Dm      G        Am
tapi raiso dadi siji..
Dm      G        Am
tapi raiso dadi siji..



Sarah Brilian feat. Stress Royal - Raiso Dadi Siji

(Intro) A#m Fm A#m Fm

A#m        Fm
aku tresno ro kowe
A#m            Fm
tresno sing saktenane
A#m           Fm         F#    F
kabeh wes tak kekke ro kowe atine.. 

A#m        Fm
nadyan aku wes nduwe
A#m           Fm
bojo seng sak tenane
A#m         Fm          F#        F
nanging aku tresnone yo mung ro kowe..

(Rapp)
     A#m
roso ati ra tenang 
     Fm
mikirke selingkuhan
       A#m
tansah tak awang-awang
      Fm
mabur koyo layangan
    A#m   
padahal bojo neng ngomah
     Fm
mikirke dadi susah
     F#
opo sing kudu dilakoni
 F
aku bingung sendiri..

A#m
pancen tak akoni
Fm
tresnoku setengah mati
A#m
tapi aku ra wani
Fm
ngingkari janji suci
F#                   F
mungkin kowe udu jodoku
                A#m
tapi aku sayang padamu
              A#m
jujur seko njero.. atiku

  D#m         A#m
sayang aku ikhlas trimo
  D#m         F
dadi sing keloro..
  D#m         A#m
nadyan abot roso tresno
     F
sing tak songgo..

(Chorus)
  A#m         Fm
sabar sak untoro sayang
F#        C#
aku yowis berjuang
 D#m         G#   C#    F
ndadekke ngimpi tenanan..
  A#m       Fm
mugo kabeh iso lancar
 F#          C#
mbuang kabeh kenangan
D#m          G#     A#m
ikhlas lan sabar, sayang..

(Rapp)
          A#m  
ah cincin wes ngelingker
     Fm
neng jari manisku
      A#m
janji yowes tak ucap
     Fm
neng ngarep penghulu
   A#m
saiki yo uwes telat
     Fm
arep ngomongke cidro
    F#
aku mung ameh ndungo
     F
kowe iso bahagio..

    A#m
senadyan statusku
   Fm
saiki ora dewe
     A#m
tapi ojo nganti leren
      Fm
tresnaku karo kowe
     A#m                F
mugo-mugo kabeh dikei dalan
              A#m
supoyo dadi padang
               A#m 
anggone awak dewe le gendak'an..

  D#m         A#m
sayang aku ikhlas trimo
  D#m         F
dadi sing keloro..
  D#m         A#m
nadyan abot roso tresno
     F
sing tak songgo..

(Chorus)
  A#m         Fm
sabar sak untoro sayang
F#        C#
aku yowis berjuang
 D#m         G#   C#    F
ndadekke ngimpi tenanan..
  A#m       Fm
mugo kabeh iso lancar
 F#          C#
mbuang kabeh kenangan
D#m          G#     A#m
ikhlas lan sabar, sayang..

 A#m         Fm
aku mung iso nerimo
F#          C#
kowe nggone wong liyo
D#m       G#       C#   F
tresno raiso dipeksakno..

 A#m        Fm
aku tetep sayang kowe
F#         C#
tekane sak lawase
D#m     G#           A#m
aku bahagia nyawang kowe..

  A#m         Fm
tanganku wes ono cincin
F#          C#
janji setio lan suci
D#m    G#     C#   F
aku raiso.. nepati..

  A#m           Fm
kowe pancen tak tresnani
 F#          C#
mbiyen tekan saiki
D#m     G#       A#m
tapi raiso dadi siji..
D#m     G#       A#m
tapi raiso dadi siji..
Lihat Semua Chord Sarah Brilian
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.