Kunci Gitar Sambi Ngopi - Sewates Tresno



(Intro) G  C D Bm
        Em Am D..

G                 D
hanya cinta dan doa..
      Em                  D
tak titipke.. marang sliramu..
    C          D      Bm       Em
jogonen tresno iki kanti tulus ati
C      D  G
seko.. atimu..

G                   D
tak jagakke kabeh calon jodomu..
        Em          D
tak tresnani.. isi ati..
   C       D       Bm  Em
kanti.. ikhlas.. seko ati..
 C          D   G
ojo nganti mblenjani..

     C    D         Bm        Em
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
     Am                D
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
     G            D
kowe tak wanti wanti
       Em          D
malah mblenjani janji
    C       D          G  D
sewates tresno tok larani..
     G     D            Em  D
rino lan wengi.. tansah memuji..
   C      D         G  D
kanti.. tulus neng ati..

(Int.) G D Em D
       C D G D
       G D Em D
       C D G D

G                   D
tak jagakke kabeh calon jodomu..
        Em          D
tak tresnani.. isi ati..
   C       D       Bm  Em
kanti.. ikhlas.. seko ati..
 C          D   G
ojo nganti mblenjani..

     C    D         Bm        Em
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
     Am                D
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
     G            D
kowe tak wanti wanti
       Em          D
malah mblenjani janji
    C       D          G  D
sewates tresno tok larani..
     G     D            Em  D
rino lan wengi.. tansah memuji..
   C      D         G  D
kanti.. tulus neng ati..

     G            D
kowe tak wanti wanti
       Em          D
malah mblenjani janji
    C       D          G  D
sewates tresno tok larani..
     G     D            Em  D
rino lan wengi.. tansah memuji..
   C      D         G
kanti.. tulus neng ati..
   Am     D         G
kanti.. tulus neng ati..



Sambi Ngopi - Sewates Tresno

(Intro) C  F G Em
        Am Dm G..

C                 G
hanya cinta dan doa..
      Am                  G
tak titipke.. marang sliramu..
    F          G      Em       Am
jogonen tresno iki kanti tulus ati
F      G  C
seko.. atimu..

C                   G
tak jagakke kabeh calon jodomu..
        Am          G
tak tresnani.. isi ati..
   F       G       Em  Am
kanti.. ikhlas.. seko ati..
 F          G   C
ojo nganti mblenjani..

     F    G         Em        Am
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
     Dm                G
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
     C            G
kowe tak wanti wanti
       Am          G
malah mblenjani janji
    F       G          C  G
sewates tresno tok larani..
     C     G            Am  G
rino lan wengi.. tansah memuji..
   F      G         C  G
kanti.. tulus neng ati..

(Int.) C G Am G
       F G C G
       C G Am G
       F G C G

C                   G
tak jagakke kabeh calon jodomu..
        Am          G
tak tresnani.. isi ati..
   F       G       Em  Am
kanti.. ikhlas.. seko ati..
 F          G   C
ojo nganti mblenjani..

     F    G         Em        Am
nyatane kowe.. ora iso dipercoyo
     Dm                G
kenyataane kowe nggawe loro lopo..

(Chorus)
     C            G
kowe tak wanti wanti
       Am          G
malah mblenjani janji
    F       G          C  G
sewates tresno tok larani..
     C     G            Am  G
rino lan wengi.. tansah memuji..
   F      G         C  G
kanti.. tulus neng ati..

     C            G
kowe tak wanti wanti
       Am          G
malah mblenjani janji
    F       G          C  G
sewates tresno tok larani..
     C     G            Am  G
rino lan wengi.. tansah memuji..
   F      G         C
kanti.. tulus neng ati..
   Dm     G         C
kanti.. tulus neng ati..
Lihat Semua :

Sambi Ngopi

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.