Kunci Gitar Salsa Kirana - Wes Ra Jodone


AutoScroll  

Capo di fret 3

(Intro) C Bm Am G F Em Dm G
        C Bm Am G F G C

       C            F
Tak tompo kabeh keputusanmu
         G         C
Yen kuwi dadi karepmu
F          Em
Misah tali tresnoku
  Dm         G
Gawe tatu atiku..

    C                 F
Wes garise mung cukup semene
         G         C
Nali tresno karo kowe
  Am          Dm
Lilo kudu tak lilakne
     F                     G       C
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

F      G       C
 Tak kuatne atiku..
F        G          C
 Senajan remuk batinku..
F    G         C     Bm  Am G
 Yen pancene kowe du jodoku
    F           G       C
Iki kahanan wes lalekno aku

C             G
Ra ngiro kowe ninggalke aku
    F                           C-Dm-Em-G
Wes ra ono tresno neng njero atimu
C              G
Rungokno jerit tangis atiku
    F           G       C
Iki kahanan wes lalekno aku

(Interlude) F G C Bm-Am Dm G C..

       C            F
Tak tompo kabeh keputusanmu
         G         C
Yen kuwi dadi karepmu
F          Em
Misah tali tresnoku
  Dm         G
Gawe tatu atiku..

    C                 F
Wes garise mung cukup semene
         G         C
Nali tresno karo kowe
  Am          Dm
Lilo kudu tak lilakne
     F                     G       C
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

F      G       C
 Tak kuatne atiku..
F        G          C
 Senajan remuk batinku..
F    G         C     Bm  Am G
 Yen pancene kowe du jodoku
    F           G       C
Iki kahanan wes lalekno aku

C             G
Ra ngiro kowe ninggalke aku
    F                           C-Dm-Em-G
Wes ra ono tresno neng njero atimu
C              G
Rungokno jerit tangis atiku
    F           G       C
Iki kahanan wes lalekno aku

C             G
Ra ngiro kowe ninggalke aku
    F                           C-Dm-Em-G
Wes ra ono tresno neng njero atimu
C              G
Rungokno jerit tangis atiku
    F           G       C
Iki kahanan wes lalekno aku
    F           G       C
Iki kahanan wes lalekno aku



Salsa Kirana - Wes Ra Jodone

(Intro) D# Dm Cm A# G# Gm Fm A#
        D# Dm Cm A# G# A# D#

       D#           G#
Tak tompo kabeh keputusanmu
         A#        D#
Yen kuwi dadi karepmu
G#         Gm
Misah tali tresnoku
  Fm         A#
Gawe tatu atiku..

    D#                G#
Wes garise mung cukup semene
         A#        D#
Nali tresno karo kowe
  Cm          Fm
Lilo kudu tak lilakne
     G#                    A#      D#
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

G#     A#      D#
 Tak kuatne atiku..
G#       A#         D#
 Senajan remuk batinku..
G#   A#        D#    Dm  Cm A#
 Yen pancene kowe du jodoku
    G#          A#      D#
Iki kahanan wes lalekno aku

D#            A#
Ra ngiro kowe ninggalke aku
    G#                          D#-Fm-Gm-A#
Wes ra ono tresno neng njero atimu
D#             A#
Rungokno jerit tangis atiku
    G#          A#      D#
Iki kahanan wes lalekno aku

(Interlude) G# A# D# Dm-Cm Fm A# D#..

       D#           G#
Tak tompo kabeh keputusanmu
         A#        D#
Yen kuwi dadi karepmu
G#         Gm
Misah tali tresnoku
  Fm         A#
Gawe tatu atiku..

    D#                G#
Wes garise mung cukup semene
         A#        D#
Nali tresno karo kowe
  Cm          Fm
Lilo kudu tak lilakne
     G#                    A#      D#
Kudu tak trimo mung pancen iki dalane..

G#     A#      D#
 Tak kuatne atiku..
G#       A#         D#
 Senajan remuk batinku..
G#   A#        D#    Dm  Cm A#
 Yen pancene kowe du jodoku
    G#          A#      D#
Iki kahanan wes lalekno aku

D#            A#
Ra ngiro kowe ninggalke aku
    G#                          D#-Fm-Gm-A#
Wes ra ono tresno neng njero atimu
D#             A#
Rungokno jerit tangis atiku
    G#          A#      D#
Iki kahanan wes lalekno aku

D#            A#
Ra ngiro kowe ninggalke aku
    G#                          D#-Fm-Gm-A#
Wes ra ono tresno neng njero atimu
D#             A#
Rungokno jerit tangis atiku
    G#          A#      D#
Iki kahanan wes lalekno aku
    G#          A#      D#
Iki kahanan wes lalekno aku
Lihat semua chord Salsa Kirana
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: