Kunci Gitar Salsa Kirana - Tresno Kandas


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C G C..

C      G      Am        Em
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  F               C
Durung sempet nyanding
Dm     G           C
Jebule tresnoku kandas..

    C        G
Sak tenane loro
         Am       Em
Nanging aku biso opo
F          C
Yen kenyataane
       Dm         G           C
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C

C        Dm
Tresnaku ra lolos
        G                C
Mergo kalah saingan karo terios
    Am        Dm
Senajan tresnoku gede
        G            C
Nanging aku kalah sembarange

C             Dm
Wes tak tompo opo anane
       G         C
Yen pancen ngene kenyataane
      Am             Dm
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
        G               C
Kowe ngabotake lanangan liyane

C                G
 Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Am                    Em
 Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
F                   C
 Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Dm
 Mergo mbok tinggal rabi
Am                  Em
 Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
F        G        C
Tresnaku sing kandas iki..

(Chorus)
C      G      Am        Em
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  F               C
Durung sempet nyanding
Dm     G           C
Jebule tresnoku kandas..

    C        G
Sak tenane loro
         Am       Em
Nanging aku biso opo
F          C
Yen kenyataane
       Dm         G           C
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C

C        Dm
Tresnaku ra lolos
        G                C
Mergo kalah saingan karo terios
    Am        Dm
Senajan tresnoku gede
        G            C
Nanging aku kalah sembarange

C             Dm
Wes tak tompo opo anane
       G         C
Yen pancen ngene kenyataane
      Am             Dm
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
        G               C
Kowe ngabotake lanangan liyane

C                G
 Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Am                    Em
 Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
F                   C
 Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Dm
 Mergo mbok tinggal rabi
Am                  Em
 Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
F        G        C
Tresnaku sing kandas iki..

(Chorus)
C      G      Am        Em
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  F               C
Durung sempet nyanding
Dm     G           C
Jebule tresnoku kandas..

    C        G
Sak tenane loro
         Am       Em
Nanging aku biso opo
F          C
Yen kenyataane
       Dm         G           C
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

C      G      Am        Em
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  F               C
Durung sempet nyanding
Dm     G           C
Jebule tresnoku kandas..

    C        G
Sak tenane loro
         Am       Em
Nanging aku biso opo
F          C
Yen kenyataane
       Dm         G           C
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..



Salsa Kirana - Tresno Kandas

(Intro) D A D..

D      A      Bm        F#m
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  G               D
Durung sempet nyanding
Em     A           D
Jebule tresnoku kandas..

    D        A
Sak tenane loro
         Bm       F#m
Nanging aku biso opo
G          D
Yen kenyataane
       Em         A           D
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

(Intro) D A Bm F#m
        G D Em A
        D A Bm F#m
        G D Em A D

D        Em
Tresnaku ra lolos
        A                D
Mergo kalah saingan karo terios
    Bm        Em
Senajan tresnoku gede
        A            D
Nanging aku kalah sembarange

D             Em
Wes tak tompo opo anane
       A         D
Yen pancen ngene kenyataane
      Bm             Em
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
        A               D
Kowe ngabotake lanangan liyane

D                A
 Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Bm                    F#m
 Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
G                   D
 Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Em
 Mergo mbok tinggal rabi
Bm                  F#m
 Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
G        A        D
Tresnaku sing kandas iki..

(Chorus)
D      A      Bm        F#m
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  G               D
Durung sempet nyanding
Em     A           D
Jebule tresnoku kandas..

    D        A
Sak tenane loro
         Bm       F#m
Nanging aku biso opo
G          D
Yen kenyataane
       Em         A           D
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

(Intro) D A Bm F#m
        G D Em A
        D A Bm F#m
        G D Em A D

D        Em
Tresnaku ra lolos
        A                D
Mergo kalah saingan karo terios
    Bm        Em
Senajan tresnoku gede
        A            D
Nanging aku kalah sembarange

D             Em
Wes tak tompo opo anane
       A         D
Yen pancen ngene kenyataane
      Bm             Em
Tresnoku sing gede malah mbok prekne
        A               D
Kowe ngabotake lanangan liyane

D                A
 Sak loro lorone, ku kepancal sapi
Bm                    F#m
 Nanging isih luwih loro wong ditinggal rabi
G                   D
 Senajan rasane mak jleb neng jero dodo iki
Em
 Mergo mbok tinggal rabi
Bm                  F#m
 Nanging aku kudu kuat ati ngelakoni
G        A        D
Tresnaku sing kandas iki..

(Chorus)
D      A      Bm        F#m
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  G               D
Durung sempet nyanding
Em     A           D
Jebule tresnoku kandas..

    D        A
Sak tenane loro
         Bm       F#m
Nanging aku biso opo
G          D
Yen kenyataane
       Em         A           D
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..

D      A      Bm        F#m
Kiwo kopling, Tengen ngegas
  G               D
Durung sempet nyanding
Em     A           D
Jebule tresnoku kandas..

    D        A
Sak tenane loro
         Bm       F#m
Nanging aku biso opo
G          D
Yen kenyataane
       Em         A           D
Kowe gelem dirabi karo wong liyo..
Lihat semua chord Salsa Kirana
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: