Kunci Gitar Rosynta Dewi - Wes Suwe



(Intro) Am Dm G Am
        Am Dm G Am

      Am                     Dm
wes suwe.. aku lan sliramu pisahan..
   G                  Am
atiku.. isih tansah kelingan..
      Am                Dm
wes suwe.. aku tanpo sliramu..
    G                      Am
rasane.. atiku durung lilo kelangan..

(Intro) F G Am

      Am                      Dm
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
        G                         Am
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       Am                         Dm
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
    G                      Am
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

(Intro) Dm  Am  Dm G Am

(Chorus)
Am
loro senajan loro..
Dm
tatu senajan tatu..
    G
tak kuat-kuatne atiku..
   E
nompo lakon katresnanku..

Am
nyongko aku ra nyongko..
Dm
ngiro aku ra ngiro..
G
tego gawe susahku..
   E            Am
sliramu ninggal aku..

(Int.) Am Dm G Am
       Am Dm G Am

      Am                      Dm
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
        G                         Am
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       Am                         Dm
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
    G                      Am
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

(Intro) Dm  Am  Dm G Am

(Chorus)
Am
loro senajan loro..
Dm
tatu senajan tatu..
    G
tak kuat-kuatne atiku..
   E
nompo lakon katresnanku..

Am
nyongko aku ra nyongko..
Dm
ngiro aku ra ngiro..
G
tego gawe susahku..
   E            Am
sliramu ninggal aku..

Am
loro senajan loro..
Dm
tatu senajan tatu..
    G
tak kuat-kuatne atiku..
   E
nompo lakon katresnanku..

Am
nyongko aku ra nyongko..
Dm
ngiro aku ra ngiro..
G
tego gawe susahku..
   E            Am
sliramu ninggal aku..



Rosynta Dewi - Wes Suwe

(Intro) G#m C#m F# G#m
        G#m C#m F# G#m

      G#m                    C#m
wes suwe.. aku lan sliramu pisahan..
   F#                 G#m
atiku.. isih tansah kelingan..
      G#m               C#m
wes suwe.. aku tanpo sliramu..
    F#                     G#m
rasane.. atiku durung lilo kelangan..

(Intro) E F# G#m

      G#m                     C#m
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
        F#                        G#m
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       G#m                        C#m
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
    F#                     G#m
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

(Intro) C#m  G#m  C#m F# G#m

(Chorus)
G#m
loro senajan loro..
C#m
tatu senajan tatu..
    F#
tak kuat-kuatne atiku..
   D#
nompo lakon katresnanku..

G#m
nyongko aku ra nyongko..
C#m
ngiro aku ra ngiro..
F#
tego gawe susahku..
   D#           G#m
sliramu ninggal aku..

(Int.) G#m C#m F# G#m
       G#m C#m F# G#m

      G#m                     C#m
wes suwe.. aku lan sliramu ra ketemu..
        F#                        G#m
piye saiki.. opo wes mulyo seneng uripmu..
       G#m                        C#m
ning kene.. aku sih tansah eling sliramu..
    F#                     G#m
masio.. sliramu wes gawe tatu atiku..

(Intro) C#m  G#m  C#m F# G#m

(Chorus)
G#m
loro senajan loro..
C#m
tatu senajan tatu..
    F#
tak kuat-kuatne atiku..
   D#
nompo lakon katresnanku..

G#m
nyongko aku ra nyongko..
C#m
ngiro aku ra ngiro..
F#
tego gawe susahku..
   D#           G#m
sliramu ninggal aku..

G#m
loro senajan loro..
C#m
tatu senajan tatu..
    F#
tak kuat-kuatne atiku..
   D#
nompo lakon katresnanku..

G#m
nyongko aku ra nyongko..
C#m
ngiro aku ra ngiro..
F#
tego gawe susahku..
   D#           G#m
sliramu ninggal aku..
Lihat Semua Chord Rosynta Dewi
Posted on : by
Related Chords: