Kunci Gitar Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku



(Intro) C  Em  F  G
        C Em Am  F  G

C                  Am
aku ngiro aku sing ditresnani
F                  Dm
aku ngiro aku sing disayangi..
Em                  Am
nanging saiki.. aku iki wes ngerti..
   F                  G
nyatane aku mung.. diapusi..

C                 Am
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
  F                        Dm
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
   Em                    Am
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
   F                 G
mergo janjine seje karo nyatane..

(Chorus)
       Em             Am
cubo kowe.. sing dadi aku..
      F             G
opo kowe.. gelem diapusi..
      Em            Am
opo kowe.. ra nduwe ati..
         F              G
nganti tego.. gawe loro ati..

       Em           Am
cubo kowe.. ngerti atiku..
         F               G
mung awakmu.. sing ning atiku..
       Em              Am
tego tenan.. kowe karo aku..
       F               G
opo pancen.. iki wes nasibku..

(Int.) C  Em  F  G
       C Em Am  F  G

C                 Am
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
  F                        Dm
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
   Em                    Am
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
   F                 G
mergo janjine seje karo nyatane..

(Chorus)
       Em             Am
cubo kowe.. sing dadi aku..
      F             G
opo kowe.. gelem diapusi..
      Em            Am
opo kowe.. ra nduwe ati..
         F              G
nganti tego.. gawe loro ati..

       Em           Am
cubo kowe.. ngerti atiku..
         F               G
mung awakmu.. sing ning atiku..
       Em              Am
tego tenan.. kowe karo aku..
       F               G
opo pancen.. iki wes nasibku..
       C
opo nasibku..



Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku

(Intro) B  D#m  E  F#
        B D#m G#m  E  F#

B                  G#m
aku ngiro aku sing ditresnani
E                  C#m
aku ngiro aku sing disayangi..
D#m                 G#m
nanging saiki.. aku iki wes ngerti..
   E                  F#
nyatane aku mung.. diapusi..

B                 G#m
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
  E                        C#m
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
   D#m                   G#m
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
   E                 F#
mergo janjine seje karo nyatane..

(Chorus)
       D#m            G#m
cubo kowe.. sing dadi aku..
      E             F#
opo kowe.. gelem diapusi..
      D#m           G#m
opo kowe.. ra nduwe ati..
         E              F#
nganti tego.. gawe loro ati..

       D#m          G#m
cubo kowe.. ngerti atiku..
         E               F#
mung awakmu.. sing ning atiku..
       D#m             G#m
tego tenan.. kowe karo aku..
       E               F#
opo pancen.. iki wes nasibku..

(Int.) B  D#m  E  F#
       B D#m G#m  E  F#

B                 G#m
ora pisan pindo kowe ngomong tresno..
  E                        C#m
nanging nyatane.. aku mbok gawe loro..
   D#m                   G#m
tembung tresnomu.. mung abang abang lambe..
   E                 F#
mergo janjine seje karo nyatane..

(Chorus)
       D#m            G#m
cubo kowe.. sing dadi aku..
      E             F#
opo kowe.. gelem diapusi..
      D#m           G#m
opo kowe.. ra nduwe ati..
         E              F#
nganti tego.. gawe loro ati..

       D#m          G#m
cubo kowe.. ngerti atiku..
         E               F#
mung awakmu.. sing ning atiku..
       D#m             G#m
tego tenan.. kowe karo aku..
       E               F#
opo pancen.. iki wes nasibku..
       B
opo nasibku..
Lihat Semua Chord Rosynta Dewi
Posted on : by
Related Chords: