Kunci Gitar RNK - Lalekno Tresnamu



Capo di fret 4

(Intro) C  F  F7  G  F G

    C                 F
naliko mbiyen.. bebarengan dadi siji
     G
kowe lan aku susah seneng
  C
tetep dilakoni..
-G/B Am                        Dm
     ning opo kowe tego nglalekke janji..
       G                    C   G
sing tau mbok ucap raono bukti..

      C           F
tekan saiki.. aku raiso lali..
    G                     C
keloro ati iki nganti kepati-pati..
-G/B Am
   kowe ra rumongso
         Dm
opo sing wis tok lakoni..
     G                       C  G
segampang kuwi.. kowe nglungani..

   F                   G
tanpo roso salah saiki kowe teko..

(Chorus)
   C       G/B        Am        G
raiso aku.. bali ning sandingmu..
        F                   G
lalekno tresnaku.. wis ajur kabeh rosoku..
        C          G/B      Am      G
cukup semene wae antara aku ro kowe..
        F         C           Dm
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
G        F      G
lilakno aku.. huu..

(Int.) C  F  G  C 
       hu..
       C-G/B-Am  Dm  G  C  G

      C           F
tekan saiki.. aku raiso lali..
    G                     C
keloro ati iki nganti kepati-pati..
  Am
kowe ra rumongso
         Dm
opo sing wis tok lakoni..
     G                       C
segampang kuwi.. kowe nglungani..

   F                   G
tanpo roso salah saiki kowe teko..

(Chorus)
   C       G/B        Am        G
raiso aku.. bali ning sandingmu..
        F                   G
lalekno tresnaku.. wis ajur kabeh rosoku..
        C          G/B      Am      G
cukup semene wae antara aku ro kowe..
        F         C           Dm
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
G        F      G   A
lilakno aku.. huu.. hu..

(Chorus) (Overtone)
   D       A/C#       Bm        A
raiso aku.. bali ning sandingmu..
        G                   A
lalekno tresnaku.. wis ajur kabeh rosoku..
        D          A/C#     Bm      A
cukup semene wae antara aku ro kowe..
        G         D           Em
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
A        G   A
lilakno aku..
         G    Gm     D
lilakno aku.. huu..uuu.. 



RNK - Lalekno Tresnamu

(Intro) E  A  A7  B  A B

    E                 A
naliko mbiyen.. bebarengan dadi siji
     B
kowe lan aku susah seneng
  E
tetep dilakoni..
-B/D# C#m                       F#m
      ning opo kowe tego nglalekke janji..
       B                    E   B
sing tau mbok ucap raono bukti..

      E           A
tekan saiki.. aku raiso lali..
    B                     E
keloro ati iki nganti kepati-pati..
-B/D# C#m
    kowe ra rumongso
         F#m
opo sing wis tok lakoni..
     B                       E  B
segampang kuwi.. kowe nglungani..

   A                   B
tanpo roso salah saiki kowe teko..

(Chorus)
   E       B/D#       C#m       B
raiso aku.. bali ning sandingmu..
        A                   B
lalekno tresnaku.. wis ajur kabeh rosoku..
        E          B/D#     C#m     B
cukup semene wae antara aku ro kowe..
        A         E           F#m
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
B        A      B
lilakno aku.. huu..

(Int.) E  A  B  E 
       hu..
       E-B/D#-C#m  F#m  B  E  B

      E           A
tekan saiki.. aku raiso lali..
    B                     E
keloro ati iki nganti kepati-pati..
  C#m
kowe ra rumongso
         F#m
opo sing wis tok lakoni..
     B                       E
segampang kuwi.. kowe nglungani..

   A                   B
tanpo roso salah saiki kowe teko..

(Chorus)
   E       B/D#       C#m       B
raiso aku.. bali ning sandingmu..
        A                   B
lalekno tresnaku.. wis ajur kabeh rosoku..
        E          B/D#     C#m     B
cukup semene wae antara aku ro kowe..
        A         E           F#m
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
B        A      B   C#
lilakno aku.. huu.. hu..

(Chorus) (Overtone)
   F#      C#/F       D#m       C#
raiso aku.. bali ning sandingmu..
        B                   C#
lalekno tresnaku.. wis ajur kabeh rosoku..
        F#         C#/F     D#m     C#
cukup semene wae antara aku ro kowe..
        B         F#          G#m
dadekke pelajaran kanggo sakteruse
C#       B   C#
lilakno aku..
         B    Bm     F#
lilakno aku.. huu..uuu..
Lihat Semua Chord RNK
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.