Kunci Gitar Risa Rismanda - Balungan Asu



Capo di fret 2

(Intro) Am F C G
        Am F C G..
        Am F C G
        Am F C G..

     Am                    F
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              C                    G
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Am
mbok gondol mlayu
            F
njur mbok lepeh sak penakmu
        C               G
rumangsamu aku balungan asu..

(Intro) Am F C G
        Am F C G

      Am              F
manis janjimu tak semanis hatimu
          C                  G
reteng ngiwo malah nengen mbelokmu..
      Am                F
sakit hatiku, kau campakkan aku
       C                  G
kowe tego mlayu ninggalke aku..

(Chorus)
     Am                    F
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              C                    G
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Am
mbok gondol mlayu
            F
njur mbok lepeh sak penakmu
        C               G
rumangsamu aku balungan asu..

(Int.) Am... Am...
       Am F C G
       Am F C G

      Am              F
manis janjimu tak semanis hatimu
          C                  G
reteng ngiwo malah nengen mbelokmu..
      Am                F
sakit hatiku, kau campakkan aku
       C                  G
kowe tego mlayu ninggalke aku..

(Chorus)
     Am                    F
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              C                    G
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Am
mbok gondol mlayu
            F
njur mbok lepeh sak penakmu
        C               G
rumangsamu aku balungan asu..

     Am                    F
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              C                    G
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Am
mbok gondol mlayu
            F
njur mbok lepeh sak penakmu
        C               G
rumangsamu aku balungan asu..

     Am                    F
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              C                    G
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Am
mbok gondol mlayu
            F
njur mbok lepeh sak penakmu
        C               G
rumangsamu aku balungan asu..

     Am                     F
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku..
              C                    G
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Am
mbok gondol mlayu
            F
njur mbok lepeh sak penakmu
        C               G
rumangsamu aku balungan asu..
         Am
balungan asu..



Risa Rismanda - Balungan Asu

(Intro) Bm G D A
        Bm G D A..
        Bm G D A
        Bm G D A..

     Bm                    G
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              D                    A
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Bm
mbok gondol mlayu
            G
njur mbok lepeh sak penakmu
        D               A
rumangsamu aku balungan asu..

(Intro) Bm G D A
        Bm G D A

      Bm              G
manis janjimu tak semanis hatimu
          D                  A
reteng ngiwo malah nengen mbelokmu..
      Bm                G
sakit hatiku, kau campakkan aku
       D                  A
kowe tego mlayu ninggalke aku..

(Chorus)
     Bm                    G
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              D                    A
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Bm
mbok gondol mlayu
            G
njur mbok lepeh sak penakmu
        D               A
rumangsamu aku balungan asu..

(Int.) Bm... Bm...
       Bm G D A
       Bm G D A

      Bm              G
manis janjimu tak semanis hatimu
          D                  A
reteng ngiwo malah nengen mbelokmu..
      Bm                G
sakit hatiku, kau campakkan aku
       D                  A
kowe tego mlayu ninggalke aku..

(Chorus)
     Bm                    G
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              D                    A
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Bm
mbok gondol mlayu
            G
njur mbok lepeh sak penakmu
        D               A
rumangsamu aku balungan asu..

     Bm                    G
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              D                    A
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Bm
mbok gondol mlayu
            G
njur mbok lepeh sak penakmu
        D               A
rumangsamu aku balungan asu..

     Bm                    G
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku
              D                    A
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Bm
mbok gondol mlayu
            G
njur mbok lepeh sak penakmu
        D               A
rumangsamu aku balungan asu..

     Bm                     G
mbiyene kowe ngoyak ngoyak aku..
              D                    A
mburu karep untuk mendapatkan cintaku..
        Bm
mbok gondol mlayu
            G
njur mbok lepeh sak penakmu
        D               A
rumangsamu aku balungan asu..
         Bm
balungan asu..
Lihat Semua Chord Risa Rismanda
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.