Kunci Gitar Rina Apriliana - Kapalang Nyaah



Capo di fret 2

(Intro) Am F Dm E -G Am..

         Am
Teu wasa kedah ngantosan
              Dm
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
  E
Hoyong patarema dina soca
       Am
sanaos sakiceup

(Intro) F Am

    Am
Ieu hate teu puguh rasa
              Dm
Da bongan kapalang nyaah..
   E
Mondok ge teu tibra kanteunan
Am
ngimpen.. simpe..

(Chorus)
Am      A                       Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       F                       Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am      A                     Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       E                           Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Am
duh.. gening ku tega..

(Intro) Am F Dm E -G Am..

    Am
Ieu hate teu puguh rasa
                   Dm
Da bongan kapalang nyaah..
   E
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
 Am
simpe..

(Chorus)
Am      A                       Dm
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       F                       Am
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Am      A                     Dm
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       E                           Am
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        E
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Am
duh.. gening ku tega..



Rina Apriliana - Kapalang Nyaah

(Intro) Bm G Em F# -A Bm..

         Bm
Teu wasa kedah ngantosan
              Em
Kanteunan mun lami hasrat hate ngagedur
  F#
Hoyong patarema dina soca
       Bm
sanaos sakiceup

(Intro) G Bm

    Bm
Ieu hate teu puguh rasa
              Em
Da bongan kapalang nyaah..
   F#
Mondok ge teu tibra kanteunan
Bm
ngimpen.. simpe..

(Chorus)
Bm      B                       Em
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       G                       Bm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Bm      B                     Em
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       F#                          Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        F#
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Bm
duh.. gening ku tega..

(Intro) Bm G Em F# -A Bm..

    Bm
Ieu hate teu puguh rasa
                   Em
Da bongan kapalang nyaah..
   F#
Mondok ge teu tibra kanteunan ngimpen..
 Bm
simpe..

(Chorus)
Bm      B                       Em
Sok.. hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
       G                       Bm
Nu sakitu anteungna.. ngogo teuteupan
Bm      B                     Em
Sok.. hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
       F#                          Bm
Tapi karasa asa leuwih kasiksa na..langsa

        F#
Mun tea mah.. anjeun Rek ngagoda
        Bm
duh.. gening ku tega..
Lihat Semua Chord Rina Apriliana
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.