Rian Mahendra - Ora Tenanan Chord Mudah

(Intro) C

       F         G
omonganmu ndek wingi..
      Em       Am
jebul mung guyonan..
   Dm         G       C
mestine.. aku ora tenanan..

    F           G
wes sekuat bertahan..
      Em          Am
jebul mbok tinggalkan..
    Dm   G        C
lorone.. setengah mati..

(Intro) F G Em Am
        Dm  G..

     C           G/B
langite peteng dedet
    Am        Em
howone adem banget..
        F      C
nggambarke kahanan ati
  Dm               G
loro.. mbok tinggalno..

         C             G/B
mung isi nyawang liwat jendelo..
      Am            Em
banyu netes ning ngarep moto..
     F               C       Dm G
mung tak batin, piye kabarmu saiki..

   C             G/B       Am G
biyen kowe sik nggawekne kopi..
          F     G            C
nanging saiki.. kowe ono ngendi..

(Chorus)
       F         G
omonganmu ndek wingi..
      Em       Am
jebul mung guyonan..
   Dm         G       C    C7
mestine.. aku ora tenanan..

    F           G
wes sekuat bertahan..
      Em          Am
jebul mbok tinggalkan..
    Dm   G        C
lorone.. setengah mati..

(Int.) F G Em Am
       Dm  G..

         C             G/B
mung isi nyawang liwat jendelo..
      Am            Em
banyu netes ning ngarep moto..
     F               C       Dm G
mung tak batin, piye kabarmu saiki..

   C             G/B       Am G
biyen kowe sik nggawekne kopi..
          F     G            C
nanging saiki.. kowe ono ngendi..

(Chorus)
       F         G
omonganmu ndek wingi..
      Em       Am
jebul mung guyonan..
   Dm         G       C    C7
mestine.. aku ora tenanan..

    F           G
wes sekuat bertahan..
      Em          Am
jebul mbok tinggalkan..
    Dm   G        C
lorone.. setengah mati..

       F         G
omonganmu ndek wingi..
      Em       Am
jebul mung guyonan..
   Dm         G       C    C7
mestine.. aku ora tenanan..

    F           G
wes sekuat bertahan..
      Em          Am
jebul mbok tinggalkan..
    Dm   G          C  Am
lorone.. setengah mati..
    Dm  G            F Fm C Dm C
lorone... setengah mati..

Chord Ora Tenanan