Kunci Gitar Rheyna Morena - Pungkasane Tresno Chord



Am          G
gelo rasane atiku..
F            Am
iki seng ta rasake..
Am             G
aku ra biso ngomong opo..
F    G       Am
roso tanpo doyo..

(Intro) Am...

    C            G
ora nyongko lan ora nyono..
Dm           Am
yen akhire kudu pisah..
      C               G
kabeh ilang katresnan lan impen..
  F          G      Am
saikine mung gari kenangan..

(Chorus)
       Dm            G
ngapurane yen aku ra setio..
   C          G/B    Am
mergo mbo blenjani katresnan
            F               E
mung kari cerito pungkasane kisah
       Am
antarane dewe..

       Dm            G
ngapurane yen aku ra setio..
   C          G/B    Am
mergo mbo blenjani katresnan
       F                 E
seyuto angen mung kari cerito
           Am
pungkasane tresno..

(Int.) Dm G C -G/B Am
       F E Am..

    C            G
ora nyongko lan ora nyono..
Dm           Am
yen akhire kudu pisah..
      C               G
kabeh ilang katresnan lan impen..
  F          G      Am
saikine mung gari kenangan..

(Chorus)
       Dm            G
ngapurane yen aku ra setio..
   C          G/B    Am
mergo mbo blenjani katresnan
            F               E
mung kari cerito pungkasane kisah
       Am
antarane dewe..

       Dm            G
ngapurane yen aku ra setio..
   C          G/B    Am
mergo mbo blenjani katresnan
       F                 E
seyuto angen mung kari cerito
           Am
pungkasane tresno..

       F                 E
seyuto angen mung kari cerito..
           Am
pungkasane tresno..

(Outro) Dm G C -G/B Am
        F E Am..



Rheyna Morena - Pungkasane Tresno

D#m         C#
gelo rasane atiku..
B            D#m
iki seng ta rasake..
D#m            C#
aku ra biso ngomong opo..
B    C#      D#m
roso tanpo doyo..

(Intro) D#m...

    F#           C#
ora nyongko lan ora nyono..
G#m          D#m
yen akhire kudu pisah..
      F#              C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B          C#     D#m
saikine mung gari kenangan..

(Chorus)
       G#m           C#
ngapurane yen aku ra setio..
   F#         Fm     D#m
mergo mbo blenjani katresnan
            B               A#
mung kari cerito pungkasane kisah
       D#m
antarane dewe..

       G#m           C#
ngapurane yen aku ra setio..
   F#         Fm     D#m
mergo mbo blenjani katresnan
       B                 A#
seyuto angen mung kari cerito
           D#m
pungkasane tresno..

(Int.) G#m C# F# -Fm D#m
       B A# D#m..

    F#           C#
ora nyongko lan ora nyono..
G#m          D#m
yen akhire kudu pisah..
      F#              C#
kabeh ilang katresnan lan impen..
  B          C#     D#m
saikine mung gari kenangan..

(Chorus)
       G#m           C#
ngapurane yen aku ra setio..
   F#         Fm     D#m
mergo mbo blenjani katresnan
            B               A#
mung kari cerito pungkasane kisah
       D#m
antarane dewe..

       G#m           C#
ngapurane yen aku ra setio..
   F#         Fm     D#m
mergo mbo blenjani katresnan
       B                 A#
seyuto angen mung kari cerito
           D#m
pungkasane tresno..

       B                 A#
seyuto angen mung kari cerito..
           D#m
pungkasane tresno..

(Outro) G#m C# F# -Fm D#m
        B A# D#m..

Chord Rheyna Morena - Pungkasane Tresno

Lihat Semua :