Kunci Gitar Reva Wijaya - Wis Oleh Ganti



Am         Em
loro sing tau tak roso..
G              Am
saiki wis oleh tombo..
Am         Em
tatu sing tau jeru ning ati..
G              Am
saiki wis oleh ganti..

(Intro) Am Dm G Em
        Am Dm G Em Am

 Am                   F
mbiyen aku mbok sio sio..
G                 C
atiku mbok gawe loro..
    F                  Dm
tresnoku mbok anggep sepele..
  E
tego kowe ninggal golek liyane..

Am                 F
tresno atiku wis kadung tresno..
  G                 C
sayang atiku wis kadung sayang..
  F                      Dm
nanging amung mergo wong liyo ..
  E                   Am
tego kowe ninggal aku lungo..

(Intro) Em Bm C Dm Em Am
        Em  Am
        Em-Em Dm-Dm C-Bm..

(Chorus)
Am         Em
loro sing tau tak roso..
G              Am
saiki wis oleh tombo..
Am         Em
tatu sing tau jeru ning ati..
G              Am
saiki wis oleh ganti..

       Am     Em
maturnuwun Gusti..
    F          C    Dm           E
wis maringi ganti.. sing luweh gati..
          Am    Em   F          C
loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
Dm        E                   Am
wis oleh ganti.. sing luweh tresno..

(Intro) Em Bm C Dm Em Am
        Em  Am
        Em-Em Dm-Dm C-Bm..

(Chorus)
Am         Em
loro sing tau tak roso..
G              Am
saiki wis oleh tombo..
Am         Em
tatu sing tau jeru ning ati..
G              Am
saiki wis oleh ganti..

       Am     Em
maturnuwun Gusti..
    F          C    Dm           E
wis maringi ganti.. sing luweh gati..
          Am    Em   F          C
loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
Dm        E                   Am
wis oleh ganti.. sing luweh tresno..



Reva Wijaya - Wis Oleh Ganti

Fm         Cm
loro sing tau tak roso..
D#             Fm
saiki wis oleh tombo..
Fm         Cm
tatu sing tau jeru ning ati..
D#             Fm
saiki wis oleh ganti..

(Intro) Fm A#m D# Cm
        Fm A#m D# Cm Fm

 Fm                   C#
mbiyen aku mbok sio sio..
D#                G#
atiku mbok gawe loro..
    C#                 A#m
tresnoku mbok anggep sepele..
  C
tego kowe ninggal golek liyane..

Fm                 C#
tresno atiku wis kadung tresno..
  D#                G#
sayang atiku wis kadung sayang..
  C#                     A#m
nanging amung mergo wong liyo ..
  C                   Fm
tego kowe ninggal aku lungo..

(Intro) Cm Gm G# A#m Cm Fm
        Cm  Fm
        Cm-Cm A#m-A#m G#-Gm..

(Chorus)
Fm         Cm
loro sing tau tak roso..
D#             Fm
saiki wis oleh tombo..
Fm         Cm
tatu sing tau jeru ning ati..
D#             Fm
saiki wis oleh ganti..

       Fm     Cm
maturnuwun Gusti..
    C#         G#   A#m          C
wis maringi ganti.. sing luweh gati..
          Fm    Cm   C#         G#
loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
A#m       C                   Fm
wis oleh ganti.. sing luweh tresno..

(Intro) Cm Gm G# A#m Cm Fm
        Cm  Fm
        Cm-Cm A#m-A#m G#-Gm..

(Chorus)
Fm         Cm
loro sing tau tak roso..
D#             Fm
saiki wis oleh tombo..
Fm         Cm
tatu sing tau jeru ning ati..
D#             Fm
saiki wis oleh ganti..

       Fm     Cm
maturnuwun Gusti..
    C#         G#   A#m          C
wis maringi ganti.. sing luweh gati..
          Fm    Cm   C#         G#
loro sing tak roso.. wis oleh tombo..
A#m       C                   Fm
wis oleh ganti.. sing luweh tresno..

Reva Wijaya

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :