Kunci Gitar RapX - Lanjut Karo Aku Wae



            F         G
yen sayangmu menghianati..
          Em       A
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diterusne..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
          Em      A
keroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..
 
(Intro) F G Em Am
        F  G..

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am             F  G
aku meneng ngenteni putusmu wae..

      F   G
wis suwi aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

(Chorus)
            F         G
yen sayangmu menghianati..
          Em       A
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diterusne..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
          Em      A
keroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..

(Int.) Am... Am...

(Rapp)
  F
tekane tresno ra disongko-songko
  G
nekani ati ra keno diapusi
   Em
mekso mekso iso ndadeni
  Am
loro ati ndadekno benci
        F
yen wis ra jalan, delehne
       F
yen ra sepaham, selehne
G
tenang, ono aku,
     G
sing iso ngrubah kabeh dadi senengmu
  G
saikine lanjut wae karo aku..

       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am             F  G
aku meneng ngenteni putusmu wae..

      F   G
wis suwi aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..

(Chorus)
            F         G
yen sayangmu menghianati..
          Em       A
nggarai kowe loro ati..
         Dm             F
putusen ae.. ojo diterusne..
           G
karo aku wae..

            F        G
yen cintamu disepelekke..
          Em      A
keroso ra ono regane..
           Dm                 F
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         G        C
lanjut karo aku wae..

(Outro) Dm F G C



RapX - Lanjut Karo Aku Wae

            D         E
yen sayangmu menghianati..
          C#m      F#
nggarai kowe loro ati..
         Bm             D
putusen ae.. ojo diterusne..
           E
karo aku wae..

            D        E
yen cintamu disepelekke..
          C#m     F#
keroso ra ono regane..
           Bm                 D
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         E        A
lanjut karo aku wae..
 
(Intro) D E C#m F#m
        D  E..

       A                E
pancen jeru aku ngerasakke..
                F#m
tapi tak pendem dewe
                 D
sayangku nyang kowe..

      A                    E
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               F#m            D  E
aku meneng ngenteni putusmu wae..

      D   E
wis suwi aku..
     C#m           F#m
jadi penggemar rahasiamu
     D                      E
aku akan selalu sabar menunggumu..

(Chorus)
            D         E
yen sayangmu menghianati..
          C#m      F#
nggarai kowe loro ati..
         Bm             D
putusen ae.. ojo diterusne..
           E
karo aku wae..

            D        E
yen cintamu disepelekke..
          C#m     F#
keroso ra ono regane..
           Bm                 D
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         E        A
lanjut karo aku wae..

(Int.) F#m... F#m...

(Rapp)
  D
tekane tresno ra disongko-songko
  E
nekani ati ra keno diapusi
   C#m
mekso mekso iso ndadeni
  F#m
loro ati ndadekno benci
        D
yen wis ra jalan, delehne
       D
yen ra sepaham, selehne
E
tenang, ono aku,
     E
sing iso ngrubah kabeh dadi senengmu
  E
saikine lanjut wae karo aku..

       A                E
pancen jeru aku ngerasakke..
                F#m
tapi tak pendem dewe
                 D
sayangku nyang kowe..

      A                    E
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               F#m            D  E
aku meneng ngenteni putusmu wae..

      D   E
wis suwi aku..
     C#m           F#m
jadi penggemar rahasiamu
     D                      E
aku akan selalu sabar menunggumu..

(Chorus)
            D         E
yen sayangmu menghianati..
          C#m      F#
nggarai kowe loro ati..
         Bm             D
putusen ae.. ojo diterusne..
           E
karo aku wae..

            D        E
yen cintamu disepelekke..
          C#m     F#
keroso ra ono regane..
           Bm                 D
ikhlasno wae.. mending dilalekne..
         E        A
lanjut karo aku wae..

(Outro) Bm D E A
Lihat Semua :

RapX

Chord Kunci Gitar lainnya: