Kunci Gitar Putri Varenza - Kangeno Aku



Berikut ini adalah chord gitar Kangeno Aku yang merupakan lagu terbaru dari Putri Varenza. Lagu ciptaan Dian Bermain tersebut video klipnya telah dirilis pada 19 agustus 2021. Lagu berbahasa jawa tersebut video klipnya telah tayang perdana di channel youtubenya dan bisa didengarkan juga di spotify.

Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am
        Dm  F  G..

C    G          Am
 ojo ngilang ko ngene..
 G     F           Em
aku raiso dinengke suwe suwe
Dm         G       Dm G
sedih dadi rasane..

C        G      Am
 bingung arep kepiye..
  G      F        Em
raiso mekso aku kangen kowe
   Dm         G       Dm G
we fokus karo liyane..

  F         G        Em
piye carane kowe kelingan..
        Am
pas pisanan..
     Dm
kowe ngajak kenalan..
  F          G  C   G
terus lanjut WAnan..

(Chorus)
  C
kangenono aku..
  E                    Am
selagi kowe isih nduwe wektu..
     Gm         C
mbok ojo mung meneng..
      F              Em       Am
takonono kabarku.. gatekkno aku..
            Dm
sing banget kangen..
            G         C
sing banget butuh awakmu..

(Int.) C  E  Am  Gm C
       F  Em Am Dm  G..

C        G      Am
 bingung arep kepiye..
  G      F        Em
raiso mekso aku kangen kowe
   Dm         G       Dm G
we fokus karo liyane..

  F         G        Em
piye carane kowe kelingan..
        Am
pas pisanan..
     Dm
kowe ngajak kenalan..
  F          G  C   G
terus lanjut WAnan..

(Chorus)
  C
kangenono aku..
  E                    Am
selagi kowe isih nduwe wektu..
     Gm         C
mbok ojo mung meneng..
      F              Em       Am
takonono kabarku.. gatekkno aku..
            Dm
sing banget kangen..
            G         C
sing banget butuh awakmu..

G         C
hoo.. tresnanono aku..
  E
senajan wes ra nde wektu  
       Am
kangenono awakku..
  Gm        C
masio ra gampang..
        F            Em     Am
percoyo'o awakkku.. aku tenanan..
            Dm
sing banget kangen..
            G         C
sing banget butuh awakmu..
       Dm
sing banget kangen..
       G                C
sing banget butuh.. awakmu..



Chord Putri Varenza - Kangeno Aku

(Intro) Bb C Am Dm
        Gm  Bb  C..

F    C          Dm
 ojo ngilang ko ngene..
 C     Bb          Am
aku raiso dinengke suwe suwe
Gm         C       Gm C
sedih dadi rasane..

F        C      Dm
 bingung arep kepiye..
  C      Bb       Am
raiso mekso aku kangen kowe
   Gm         C       Gm C
we fokus karo liyane..

  Bb        C        Am
piye carane kowe kelingan..
        Dm
pas pisanan..
     Gm
kowe ngajak kenalan..
  Bb         C  F   C
terus lanjut WAnan..

(Chorus)
  F
kangenono aku..
  A                    Dm
selagi kowe isih nduwe wektu..
     Cm         F
mbok ojo mung meneng..
      Bb             Am       Dm
takonono kabarku.. gatekkno aku..
            Gm
sing banget kangen..
            C         F
sing banget butuh awakmu..

(Int.) F  A  Dm  Cm F
       Bb  Am Dm Gm  C..

F        C      Dm
 bingung arep kepiye..
  C      Bb       Am
raiso mekso aku kangen kowe
   Gm         C       Gm C
we fokus karo liyane..

  Bb        C        Am
piye carane kowe kelingan..
        Dm
pas pisanan..
     Gm
kowe ngajak kenalan..
  Bb         C  F   C
terus lanjut WAnan..

(Chorus)
  F
kangenono aku..
  A                    Dm
selagi kowe isih nduwe wektu..
     Cm         F
mbok ojo mung meneng..
      Bb             Am       Dm
takonono kabarku.. gatekkno aku..
            Gm
sing banget kangen..
            C         F
sing banget butuh awakmu..

C         F
hoo.. tresnanono aku..
  A
senajan wes ra nde wektu  
       Dm
kangenono awakku..
  Cm        F
masio ra gampang..
        Bb           Am     Dm
percoyo'o awakkku.. aku tenanan..
            Gm
sing banget kangen..
            C         F
sing banget butuh awakmu..
       Gm
sing banget kangen..
       C                F
sing banget butuh.. awakmu..

Chord Putri Varenza

Chord Putri Varenza - Kangeno Aku

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :