Kunci Gitar Pitakustik - Ora Peduli



Capo di fret 2

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

C     G         Am   G
 ati iki rasane lara..
F        G             C
 yen kelingan kowe ngliya..
F         G           Em
 gandheng karo wong liya..
       A          Dm
ninggalke gedhene tresna..
    G           C     F G
aku sing kelara-lara..

C      G        Am  G
 tak kuatne ati iki..
F       G               C
 rasa perih sing mbok wenehi..
F    G            Em
 aku wis ikhlas wae..
   A         Dm
orasah tak pikirke..
      G        C
wis dalane aku lan kowe..

Am      G          F
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Dm     F
 elingono Gusti..
     G
sing paring jawabe..

(Chorus)
 F       G         Em      Am
aku.. tanpa kowe.. ora masalah..
Dm    G          C
ora.. tak gawe susah..
 F       G          Em        Am
aku.. tanpa kowe.. ora mikir ati..
       Dm         G      C
pokoke los wae.. aku ra peduli..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em A
       Dm G C G

C      G        Am  G
 tak kuatne ati iki..
F       G               C
 rasa perih sing mbok wenehi..
F    G            Em
 aku wis ikhlas wae..
   A         Dm
orasah tak pikirke..
      G        C
wis dalane aku lan kowe..

Am      G          F
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Dm     F
 elingono Gusti..
     G
sing paring jawabe..

(Chorus)
 F       G         Em      Am
aku.. tanpa kowe.. ora masalah..
Dm    G          C
ora.. tak gawe susah..
 F       G          Em        Am
aku.. tanpa kowe.. ora mikir ati..
       Dm         G      C
pokoke los wae.. aku ra peduli..

 F       G         Em      Am
aku.. tanpa kowe.. ora masalah..
Dm    G          C
ora.. tak gawe susah..
 F       G          Em        Am
aku.. tanpa kowe.. ora mikir ati..
       Dm        G       C
pokoke los wae.. aku ra peduli..
       Dm        G       C
pokoke los wae.. aku ra peduli..



Chord Pitakustik - Ora Peduli

(Intro) G A F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

D     A         Bm   A
 ati iki rasane lara..
G        A             D
 yen kelingan kowe ngliya..
G         A           F#m
 gandheng karo wong liya..
       B          Em
ninggalke gedhene tresna..
    A           D     G A
aku sing kelara-lara..

D      A        Bm  A
 tak kuatne ati iki..
G       A               D
 rasa perih sing mbok wenehi..
G    A            F#m
 aku wis ikhlas wae..
   B         Em
orasah tak pikirke..
      A        D
wis dalane aku lan kowe..

Bm      A          G
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Em     G
 elingono Gusti..
     A
sing paring jawabe..

(Chorus)
 G       A         F#m     Bm
aku.. tanpa kowe.. ora masalah..
Em    A          D
ora.. tak gawe susah..
 G       A          F#m       Bm
aku.. tanpa kowe.. ora mikir ati..
       Em         A      D
pokoke los wae.. aku ra peduli..

(Int.) G A F#m Bm
       Em A D..
       G A F#m B
       Em A D A

D      A        Bm  A
 tak kuatne ati iki..
G       A               D
 rasa perih sing mbok wenehi..
G    A            F#m
 aku wis ikhlas wae..
   B         Em
orasah tak pikirke..
      A        D
wis dalane aku lan kowe..

Bm      A          G
 pancen kabeh kuwi ono karmane..
Em     G
 elingono Gusti..
     A
sing paring jawabe..

(Chorus)
 G       A         F#m     Bm
aku.. tanpa kowe.. ora masalah..
Em    A          D
ora.. tak gawe susah..
 G       A          F#m       Bm
aku.. tanpa kowe.. ora mikir ati..
       Em         A      D
pokoke los wae.. aku ra peduli..

 G       A         F#m     Bm
aku.. tanpa kowe.. ora masalah..
Em    A          D
ora.. tak gawe susah..
 G       A          F#m       Bm
aku.. tanpa kowe.. ora mikir ati..
       Em        A       D
pokoke los wae.. aku ra peduli..
       Em        A       D
pokoke los wae.. aku ra peduli..

Chord Pitakustik

Chord Pitakustik - Ora Peduli

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :