Pitakustik - Cerito Atiku Chord Mudah

Capo : fret 5

(Intro) G D Em Bm
        C G Am D G..

G           D        Em       Bm
dek kowe mbiyen.. janji karo aku
      C          D             G 
nglakoni tresno iki sak pedote nyawamu..
  C          D    Bm          Em
nanging saikine.. kok koyo ngene..
  C    D      G    D
kowe.. karo liyane..

  G          D     Em         Bm
sepurane kangmas.. aku ninggalke..
  C          D        G
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  C          D     Bm          Em
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  C      D       G
sepurane milih liyane..

 C               D
opo kowe ora ngerti..
  Bm           E
nibo nangi tak lakoni
  Am          C         D
kabeh janjimu mung ngapusi..

(Chorus)
     C          D       Bm
neng ngendi wae kowe saiki..
Em      C    D       G
ora ngerti.. rasaku iki..
          C         D          Bm
cukup semene.. nggonmu merjuangke
Em       C         D           G
tresnaku iki.. wes ra kanggo.. kowe..

  C             D
tulung rungokno aku..
Bm         E
iki cerito atiku..
  C         D         G
kahananku.. medot tresnamu..

(Int.) C D Bm Em
       C D G..
       C D Bm Em
       C D G D

G           D        Em       Bm
dek kowe mbiyen.. janji karo aku
      C          D             G 
nglakoni tresno iki sak pedote nyawamu..
  C          D    Bm          Em
nanging saikine.. kok koyo ngene..
  C    D      G    D
kowe.. karo liyane..

  G          D     Em         Bm
sepurane kangmas.. aku ninggalke..
  C          D        G
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  C          D     Bm          Em
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  C      D       G
sepurane milih liyane..

 C               D
opo kowe ora ngerti..
  Bm           E
nibo nangi tak lakoni
  Am          C         D
kabeh janjimu mung ngapusi..

(Chorus)
     C          D       Bm
neng ngendi wae kowe saiki..
Em      C    D       G
ora ngerti.. rasaku iki..
          C         D          Bm
cukup semene.. nggonmu merjuangke
Em       C         D           G
tresnaku iki.. wes ra kanggo.. kowe..

  C             D
tulung rungokno aku..
Bm         E
iki cerito atiku..
  C         D         G
kahananku.. medot tresnamu..

     C          D       Bm
neng ngendi wae kowe saiki..
Em      C    D       G
ora ngerti.. rasaku iki..
          C         D          Bm
cukup semene.. nggonmu merjuangke
Em       C         D           G
tresnaku iki.. wes ra kanggo.. kowe..

  C             D
tulung rungokno aku..
Bm         E
iki cerito atiku..
  C         D         G
kahananku.. medot tresnamu..
  C           D                   GMaj7
kahananku.. woo.. medot tresnamu..

===+================+===
   | ORIGINAL CHORD |
===+================+===

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C..

C           G        Am       Em
dek kowe mbiyen.. janji karo aku
      F          G             C 
nglakoni tresno iki sak pedote nyawamu..
  F          G    Em          Am
nanging saikine.. kok koyo ngene..
  F    G      C    G
kowe.. karo liyane..

  C          G     Am         Em
sepurane kangmas.. aku ninggalke..
  F          G        C
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  F          G     Em          Am
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  F      G       C
sepurane milih liyane..

 F               G
opo kowe ora ngerti..
  Em           A
nibo nangi tak lakoni
  Dm          F         G
kabeh janjimu mung ngapusi..

(Chorus)
     F          G       Em
neng ngendi wae kowe saiki..
Am      F    G       C
ora ngerti.. rasaku iki..
          F         G          Em
cukup semene.. nggonmu merjuangke
Am       F         G           C
tresnaku iki.. wes ra kanggo.. kowe..

  F             G
tulung rungokno aku..
Em         A
iki cerito atiku..
  F         G         C
kahananku.. medot tresnamu..

(Int.) F G Em Am
       F G C..
       F G Em Am
       F G C G

C           G        Am       Em
dek kowe mbiyen.. janji karo aku
      F          G             C 
nglakoni tresno iki sak pedote nyawamu..
  F          G    Em          Am
nanging saikine.. kok koyo ngene..
  F    G      C    G
kowe.. karo liyane..

  C          G     Am         Em
sepurane kangmas.. aku ninggalke..
  F          G        C
jujur saktenane atiku nggo kowe..
  F          G     Em          Am
nanging ora iso.. urip koyo ngene
  F      G       C
sepurane milih liyane..

 F               G
opo kowe ora ngerti..
  Em           A
nibo nangi tak lakoni
  Dm          F         G
kabeh janjimu mung ngapusi..

(Chorus)
     F          G       Em
neng ngendi wae kowe saiki..
Am      F    G       C
ora ngerti.. rasaku iki..
          F         G          Em
cukup semene.. nggonmu merjuangke
Am       F         G           C
tresnaku iki.. wes ra kanggo.. kowe..

  F             G
tulung rungokno aku..
Em         A
iki cerito atiku..
  F         G         C
kahananku.. medot tresnamu..

     F          G       Em
neng ngendi wae kowe saiki..
Am      F    G       C
ora ngerti.. rasaku iki..
          F         G          Em
cukup semene.. nggonmu merjuangke
Am       F         G           C
tresnaku iki.. wes ra kanggo.. kowe..

  F             G
tulung rungokno aku..
Em         A
iki cerito atiku..
  F         G         C
kahananku.. medot tresnamu..
  F           G                   CMaj7
kahananku.. woo.. medot tresnamu..

Chord Cerito Atiku