Kunci Gitar Pas Arep Udan Gede (Anik Sunyahni Cover) Chord



Capo : fret 2

(Intro) C F  C  Dm G C  C-C G-G 

C             Dm
 mendung langite..
G          C
 pas arep udan gede..
Am              Dm
 duh seng tak rasakke..
G            C
 koyo ngene larane..

(Intro) F  Em  Dm G C..

C                Dm
 soko duwur jembatan kene..
G                     C
 ku akhire ngerti sak nyatane..
Am                 Dm
 rosone dodo wus kebak mowo..
G 
 nyawang kowe gandeng
     C
karo wong liyo..

F                    Em
 banyu kali seng ono ngisor kono..
Dm
 ra bakal biso
      G
ngademke geni ing dodo..

(Chorus)
         F                C
kowe tak sawang.. soko nduwur..
         G
aku bertahan sayang
              C
atiku tambah ajur..
           F              C
bantaran kali.. kutho mediun..
              G
kowe seng tak belani
             C
gawe atiku getun..

(Int.) F  Em  Dm G C
       F  Em Am Dm G C
       G-G-G-C-C G-C-C

F                    Em
 banyu kali seng ono ngisor kono..
Dm
 ra bakal biso
      G                G F-F#-G..
ngademke geni ing dodo..

(Chorus)
           F              C
kowe tak sawang.. soko nduwur..
         G
aku bertahan sayang
              C
atiku tambah ajur..
           F              C
bantaran kali.. kutho mediun..
              G
kowe seng tak belani
             C
gawe atiku getun..

           F              C
kowe tak sawang.. soko nduwur..
         G
aku bertahan sayang
              C
atiku tambah ajur..
           F              C
bantaran kali.. kutho mediun..
              G
kowe seng tak belani
             C
gawe atiku getun..

(Outro) F  C  Dm G
        F Em Dm-Dm G C..



Pas Arep Udan Gede (Anik Sunyahni Cover)

(Intro) D G  D  Em A D  D-D A-A 

D             Em
 mendung langite..
A          D
 pas arep udan gede..
Bm              Em
 duh seng tak rasakke..
A            D
 koyo ngene larane..

(Intro) G  F#m  Em A D..

D                Em
 soko duwur jembatan kene..
A                     D
 ku akhire ngerti sak nyatane..
Bm                 Em
 rosone dodo wus kebak mowo..
A 
 nyawang kowe gandeng
     D
karo wong liyo..

G                    F#m
 banyu kali seng ono ngisor kono..
Em
 ra bakal biso
      A
ngademke geni ing dodo..

(Chorus)
         G                D
kowe tak sawang.. soko nduwur..
         A
aku bertahan sayang
              D
atiku tambah ajur..
           G              D
bantaran kali.. kutho mediun..
              A
kowe seng tak belani
             D
gawe atiku getun..

(Int.) G  F#m  Em A D
       G  F#m Bm Em A D
       A-A-A-D-D A-D-D

G                    F#m
 banyu kali seng ono ngisor kono..
Em
 ra bakal biso
      A                A G-G#-A..
ngademke geni ing dodo..

(Chorus)
           G              D
kowe tak sawang.. soko nduwur..
         A
aku bertahan sayang
              D
atiku tambah ajur..
           G              D
bantaran kali.. kutho mediun..
              A
kowe seng tak belani
             D
gawe atiku getun..

           G              D
kowe tak sawang.. soko nduwur..
         A
aku bertahan sayang
              D
atiku tambah ajur..
           G              D
bantaran kali.. kutho mediun..
              A
kowe seng tak belani
             D
gawe atiku getun..

(Outro) G  D  Em A
        G F#m Em-Em A D..

Chord Pas Arep Udan Gede (Anik Sunyahni Cover)

Lihat Semua :